a sevilla

Tots els fills de la duquessa d'Alba ja són al palau de Las Dueñas a Sevilla

Un sacerdot també s'ha desplaçat a la vivenda de Cayetana Fitz-James

La duquessa d’Alba, Cayetana Fitz-James Stuart y Silva.

La duquessa d’Alba, Cayetana Fitz-James Stuart y Silva. / EFE

1
Es llegeix en minuts

Tots els fills de la duquessa d'Alba ja han arribat al palau de Las  Dueñas, la seva residència a Sevilla, on l'aristòcrata va ser traslladada aquest dimarts a la nit des de l'Hospital Quirón Sagrado Corazón de la capital andalusa per continuar allà el tractament mèdic. El sacerdot Ignacio Jiménez Sánchez-Dalp, confessor de Cayetana Fitz-James Stuart i amic de la família, també s'ha acostat fins al seu domicili.

L'aristòcrata va ser trasllada ahir a la nit al voltant de les 22.00 hores fins a Dueñas "per desig de la pacient i dels seus familiars", on, segons va informar en un comunicat l'Hospital Quirón Sagrado Corazón, l'atenció mèdica està a càrrec de l'equip de professionals que l'ha atès durant la seva permanència en aquest centre hospitalari, així com per l'equip de metges i d'infermeria que l'atenien fins al seu ingrés.

PAS PER CURES INTENSIVES

Notícies relacionades

El segon i últim comunicat mèdic, emès pel citat hospital aquest dimarts al matí, va informar que durant les últimes 24 hores la duquessa havia continuat ingressada a la Unitat de Cures Intensives de Quirón i que estava estable hemodinàmicament i amb respiració espontània, persistint la situació d'"insuficiència respiratòria" deguda a la seva infecció pulmonar i amb pronòstic "reservat".

L'aristòcrata, de 88 anys d'edat, va ser ingressada a la Unitat de Cures Intensives de l'Hospital Quirón aquest diumenge passat a les 21.00 hores, en situació d'insuficiència respiratòria secundària a pneumònia de la comunitat, associada amb arítmia cardíaca i repercussió hemodinàmica. Allà ha estat fins aquest dimarts a la nit quan va ser traslladada fins a Dueñas.