Mariló defensa la gestió de l'Ebola d'Ana Mato durant l'entrevista amb el marit de Teresa

Javier Limón assegura que no consentirà que "tirin tota la merda" a sobre de la seva dona

Mariló Montero defensa la gestió d’Ana Mato durant una entrevista amb Javier Limón.

1
Es llegeix en minuts

Mariló Montero, la popular presentadora de 'La Mañana" de TVE, ha estat l'encarregada d'entrevistar Javier Limón, el marit de l'auxiliar d'infermeria infectada per EbolaTeresa Romero, en la seva primera aparició televisiva.

Mariló ha defensat reiteradament al llarg de l'entrevista la gestió de la ministra Ana Mato i ha banalitzat les declaracions del conseller de Sanitat de MadridJavier Rodríguez, que va acusar l'auxiliar d'infermeria d'amagar informació. Mariló a més no s'ha cansat d'assenyalar que bé que està Espanya en comparació amb els Estats Units i la dura feina de la ministra i el Govern. 

La presentadora li ha dit a Limón que "és lleig judicialitzar una cosa que és un exemple mundial", i ha afegit que "hauria d'estar agraït perquè li han salvat la vida a la seva dona".

Notícies relacionades

Mariló a més li ha preguntat si "¿no compensa això per viure en pau?" i que "¿per què no va rebre una persona que li va oferir una altra vegada el perdó?", en relació amb la negativa del marit de rebre el conseller en una visita a l'Hospital Carles III. 

Javier Limón, visiblement nerviós durant tota l'entrevista encara que contundent en les seves respostes, ha contestat que "li han tirat tota la merda a sobre a ella -- en referència a Teresa Romero --"  i ha sentenciat: "Que siguem de classe treballadora no implica que ho consentim" (vegeu entrevista completa). 

Temes:

Ana Mato