L'ANDALÚS I MARÍA VALVERDE, LES ESTRELLES

Bisbal cantarà a l'espot de Nadal de Freixenet

Bisbal cantarà a lespot  de Nadal de Freixenet_MEDIA_1

Bisbal cantarà a lespot de Nadal de Freixenet_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts

David Bisbal i María Valverde seran les estrelles de l'anunci que Freixenet prepara per aquest Nadal, i que dirigirà el cineasta Kike Maíllo (Eva). L'espot, que es podrà veure per televisió després del pont de la Constitució, tindrà com a reclam afegit la cançó que interpretarà el cantant almerienc i que podria incloure's al seu pròxim disc. Es desconeix quin serà el paper de l'actriu, que ben aviat debutarà a Hollywood com a Siporà, la dona de Moisès, en la superproducció Exodus, de Ridley Scott.

Notícies relacionades

L'anunci es gravarà durant els pròxims dies a les instal·lacions de Freixenet a Sant Sadurní d'Anoia. «Posarem les caves potes enlaire», va prometre Álex Martínez, director creatiu de JWT, l'agència que s'encarrega de la campanya de la firma d'espumosos. Serà un brindis pel centenari de la marca i «un espectacle que no s'espera ningú en què Bisbal i Valverde oferiran un registre completament diferent del que estem acostumats a veure», va afegir Martínez.

Amb aquest anunci, Freixenet tanca l'any del centenari i torna a recolzar-se en celebritats després d'unes temporades amb diverses  fórmules. F. I.

Temes:

Freixenet