A LA A-1, A MADRID

Tres conductors acorralen Melendi a l'autovia i l'amenacen

El juliol passat l'artista ja va anar a la policia per denunciar que li estaven fent xantatge

Actuació de Melendi al Palau Sant Jordi, l’octubre del 2013.

Actuació de Melendi al Palau Sant Jordi, l’octubre del 2013. / FERRAN_SENDRA

1
Es llegeix en minuts

Els conductors de tres vehicles van acorralar dissabte passat a la A-1 el cotxe que conduïa el conegut cantant Ramón Melendi, i el van insultar i amenaçar quan anava acompanyat de la seva nòvia, Julia Nakamatsu, han confirmat fonts de la Policia i de la Guàrdia Civil.

Els fets van tenir lloc cap a les 22.00 hores a l'altura del quilòmetre 21 de la A-1, a San Sebastián de los Reyes. En un moment donat, i sense previ avís, tres vehicles es van posicionar cada un a un costat de l'autovia amb la intenció de barrar-li el pas i fer-li reduir la velocitat a uns 20 quilòmetres per hora.

En aquell moment, amb les finestretes obertes, els conductors d'aquests vehicles van començar a insultar-lo i a amenaçar-lo, i van arribar a demanar-li entre crits que parés el vehicle, segons les mateixes fonts. Poc després, van pitjar l'accelerador i se'n van anar del lloc.

DENÚNCIA AL JULIOL

Notícies relacionades

Després de denunciar els fets, fins al lloc dels fets es van desplaçar patrulles de la Policia i de la Guàrdia Civil, que van identificar l'artista. Fins al moment el cantant no ha presentat denúncia ni s'han localitzat als autors dels fets.

Fonts policials han assenyalat que el juliol passat l'artista va presentar a la Comissaria de Tetuan una denúncia per amenaces.

Temes:

Melendi