DEMANDA DEL CLUB BLANC

TV-3, condemnada a pagar al Reial Madrid 20.000 euros pel vídeo de les hienes

La cadena pública va emetre una gravació comparant jugadors madridistes amb animals "que van de caça" quan s'enfronten al Barça

Un vídeo de TVC compara els jugadors del Madrid amb hienes. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

El Reial Madrid ha guanyat la demanda que va interposar contra TV-3, cadena pública de televisió que ha estat condemnada, juntament amb tres dels seus executius, a pagar 20.000 euros al club blanc pel vídeo que va emetre el 13 de febrer del 2013 en què es comparava els jugadors madridistes amb hienes quan s'enfrontaven al Barcelona.

L'entitat que presideix Florentino Pérez va informar que la sentència del jutjat de primera instància de Madrid dóna la raó al club "per l'ofensiu vídeo" que va emetre TV-3 "comparant l'actitud de determinats jugadors amb hienes".

El club 'merengue' va interposar una demanda per intromissió il·legítima en el dret a l'honor del Reial Madrid i, a més de la multa de 20.000 euros, TV-3 haurà de difondre a càrrec seu la sentència en dos diaris d'àmbit nacional.

En el vídeo que va emetre la cadena pública catalana, jugadors com Álvaro Arbeloa, Xabi Alonso, Pepe, Fabio Coentrao o Mesut Özil apareixien en una recopilació de faltes sobre jugadors del Barcelona barrejades amb imatges de hienes i amb una locució en què es descrivia com aquests animals van de caça.

TV-3 recorrerà

Notícies relacionades

Fonts de TV-3 han assegurat que, emparant-se en el dret a la llibertat d'informació, recorreran aquesta sentència, amb què no estan d'acord.

Aquestes fonts han afegit que, en la seva demanda, el Reial Madrid sol·licitava una indemnització de sis milions d'euros que el jutge ha rebaixat a 20.000 euros.