campanya solidària

A Homer Simpson li cau fins i tot el Pare Noel al damunt en l''Ice Bucket Challenge'

El popular personatge de dibuixos nomina els seus companys de sèrie Flanders, dues vegades, i Lenny

Homer Simpson s’uneix al repte de l’’Ice Bucket Challenge’ / periodico

1
Es llegeix en minuts

Homer Simpson també ha volgut participar en la campanya solidària a favor de la investigació de l'esclerosi lateral amiotròfica (ELA). La popular sèrie també ha volgut posar el seu granet de sorra a aquesta iniciativa després que molts personatges famosos hi hagin participat aquestes últimes setmanes. Abans d'iniciar el repte, el popular personatge de la sèrie nomina el seu "estimat" veí Flanders, dues vegades, i el seu inseparable company al bar de MoeLenny.

Notícies relacionades

Ara l''Ice Bucket Challenge' també ha arribat als personatges de ficció, en aquest cas de dibuixos. En el vídeo es pot veure Homer sense samarreta preparat per llançar-se per sobre un petit got amb aigua freda. El que no preveu Homer és que instants després li cauran al damunt pingüins, jugadors d'hoquei sobre gel i fins i tot el Pare Noel i un ós polar. Com a colofó final li cau a Homer un camió de gelats per sobre.

Més tard, es descobreix que el que causa tot aquesta escena és el seu fill, Bart Simpson, que des d'un helicòpter deixa caure tots els objectes i personatges a sobre del seu pare.