Els protagonistes de 'Breaking Bad' es retroben en un vídeo promocional dels Emmy

Bryan Cranston i Aaron Paul protagonitzen un clip ple de referències a l'exitosa sèrie

El vídeo promocional dels Emmy / periodico

1
Es llegeix en minuts

Aaron Paul i Bryan Cranston, els protagonistes de 'Breaking Bad', es tornen a reunir en un vídeo per promocionar la pròxima edició dels premis Emmy. Passen de les drogues... als empenyoraments. 'Barely Legal Pawn', així es titula el fictici programa de televisió que presenten tots dos en el vídeo, una casa d'empenyoraments que negocia amb objectes quasi il·legals.

Al clip també veiem Julia Louis-Dreyfus, guanyadora de quatre premis Emmy, vendre el que va guanyar com a actriu secundària a 'Seinfield'. Al vídeo, que ja porta més de 2 milions i mig de reproduccions a Youtube, Cranston tracta de lligar-se la clienta, mentre mira d'abaixar el preu del premi per ser d'una comèdia (ja se sap, 'Breaking Bad' era un drama) i per ser d'actriu secundària, i no principal.

"¡Eh! El premi per ser actor secundari és genial" pensa Paul, que en va guanyar un així per 'Breaking Bad'... mentre que Cranston, que curiosament va guanyar el de principal, no comparteix la seva opinió.

Notícies relacionades

Tot es torça quan l'actriu torna a la botiga perquè ha oblidat les claus del cotxe, i troba els dos actors amb bata blanca i mascaretes de gas. ¿Un laboratori de metamfetamines? No, un negoci il·legal de banys a cadellets. ¿I quina raça és el que subjecta Paul? "És una 'zorra'", en clar homenatge a la seva antiga sèrie.

La gala dels premis Emmy 2014 tindrà lloc el 25 d'agost, en què Paul, Cranston o Louis-Dreyfus podrien aconseguir una nova distinció com millors actors per 'Breaking Bad' i 'Veep', respectivament. 

Temes:

Premis Emmy