Cate Blanchett i Lupita Nyong'o, les més ben vestides del 2014

La llista anual de 'Vanity Fair' deixa fora del rànquing la reina Letizia i hi manté Kate Middleton

'El Litri', l'home espanyol més elegant segons la revista

Cate Blanchett, Lupita Nyong’o i Emma Watson són tres de les actrius que més bé vesteixen, segons la revista ’Vanity Fair’.

Cate Blanchett, Lupita Nyong’o i Emma Watson són tres de les actrius que més bé vesteixen, segons la revista ’Vanity Fair’. / KEVIN WINTER / JORDAN STRAUSS / CARL COURT (AFP / AP)

1
Es llegeix en minuts

La revista 'Vanity Fair' ja ha publicat la seva llista anual de més ben vestides i vestits del 2014, que com és costum porta alguna sorpresa. Entre les afortunades destaquen moltes actrius, com Cate Blanchett, que s'ha endut el reconeixement pel vestit d'Armani Prive que va lluir en l'última edició dels Globus d'Or. A la llista també hi figuren les actrius Lupita Nyong'oEmma WatsoEmmy Rossum. Per als homes també hi ha reconeixement. L'actor Benedict Cumberbatch, que assenyala com la seva icona de moda Steve Mc Queen i Nova York i París com les seves ciutats predilectes per a les compres, és al rànquing juntament amb Idris Elba, Neil Patrick Harris i Eddie Redmayne. La parella d'actors Colin i Livia Firth, que es declaren fans de l'estil d'Audrey Hepburn, també hi apareixen com els més ben vestits. 

A més d'actrius i actors, la reialesa europea sol ser protagonista en aquesta mena de rànquings, encara que sorprenentment al d'aquest any no hi apareix Letizia Ortiz amb el seu inconfusible estil 'made in Varela'. Sí que hi figuren la duquessa de Cambridge, Kate Middleton, que repeteix per quart any consecutiu; Maria de Dinamarca, de qui destaquen el vestit que va lluir en el 80 aniversari del príncep Enric de Dinamarca, i la reina Màxima d'Holanda.

'El Litri' i Lagerfeld, junts 

La sorpresa espanyola de 'Vanity Fair' és Miguel Báez. L'extorero 'el Litri', parella de la filla de Carolina Herrera, figura com un dels homes més ben vestits d'aquest 2014. Báez declara que la seva icona de moda és el príncep de Gal·les, i la seva peça d'armari favorita, els polos de Lacoste.

Notícies relacionades

Del món de la moda, la revista destaca el dissenyador alemany Karl Lagerfeld i la model Karlie Kross, que diu que compra la roba a la 'boutique' francesa Colette. Així mateix, també tenen un lloc a la llista Charlotte Olympia, Elie Top, el joier de Lanvin, Natalie Massenet, la fundadora del gegant 'on line' Net-a-Porter i Amy Astley, directora de 'Teen Vogue', entre altres. 

La música tampoc hi podia faltar, amb el peculiar estil de Pharrell  Williams i la cantant Annie Clark, més coneguda com a St. Vincent.