FITXATGE IMPROVISAT A EL PERIÓDICO

El Cigala farà un 'cameo' a la pel·lícula 'Anacleto, agente secreto'

El 'cantaor' va anar ahir a fer una entrevista amb EL PERIÓDICO i es va acabar apuntant al càsting del film del Grup Zeta

El Cigala farà un cameo a Anacleto_MEDIA_1

El Cigala farà un cameo a Anacleto_MEDIA_1

1
Es llegeix en minuts
NÚRIA MARTORELL / Barcelona

Diego el Cigala va coincidir ahir a l'entrada d'EL PERIÓDICO amb els organitzadors del càsting de la pel·lícula 'Anacleto, agente secreto' (de Zeta Cinema). El 'cantaor' venia per fer una entrevista que es publicarà demà, arran del concert que oferirà el mateix dijous al Palau de la Música (dins del Guitar Festival BCN). Però va trigar molt poc a embolicar la troca, postulant-se, divertit, per aparèixer en el film. Quan els encarregats de la productora li van comentar els possibles rols que podria interpretar, li agradaven tots: «Sí, sí, vull fer de xeic àrab i perseguir l'Anacleto. No, espera, que l'Anacleto em persegueixi a mi». «Ah, doncs d'acord, de presoner cridant entre reixes: ¡Traieu-me d'aquíííí!».

Notícies relacionades

Des d'ahir fins dijous, Zeta Cinema busca figurants per a aquest film de Javier Ruiz Caldera. Una innovadora visió de les historietes creades per Manuel Vázquez Gallego, en to de comèdia i d'acció trepidant, sobre el famós agent secret, a mig camí entre James Bond i Súper Agente 86, vestit de negre, amb corbata de llacet, el seu inseparable cigarret i amb llicència per fer riure. Per cert, Imanol Arias es posarà en la seva pell. I el seu fill en la ficció serà Quim Gutiérrez. El cartell compta amb més reclams: Berto Romero, Carlos Areces i Alexandra Jiménez.

I amb aquest 'cameo' improvisat, és clar.