PASSAREL·LA GAUDÍ NÚVIES

Rosa Clará deixa volar les heroïnes del cine de Nova York

La dissenyadora ha estat l'encarregada d'obrir la setmana de la moda nupcial a la Barcelona Bridal Week

Desfilada de Rosa Clará d’aquest dimarts en la {’Barcelona} {Bridal} {Week}’,  en el marc de la Passarel·la Gaudí Núvies. / ÁLVARO MONGE

Desfilada de Rosa Clará d’aquest dimarts en la {’Barcelona} {Bridal} {Week}’,  en el marc de la Passarel·la Gaudí Núvies.
D’esquerra a dreta, les dones dels jugadors del Barça Valdés (Yolanda Cardona), Xavi (Núria Cunillera), Cesc (Daniela Seeman), Messi (Antonella Rocuzzo) i Neymar (Bruna Marquezine), en la desfilada d’aquest dimarts.

/

2
Es llegeix en minuts

Unes immenses portes blanques a l'estil 'Sex on the city' s'obren per presentar el centre de la nova col·lecció d'una de les líders del disseny nupcial a Espanya, Rosa Clará.

Nova York és la ciutat protagonista que des d'un espaiós pis, com passa en la sèrie de Sarah Jessica Parker, l'espectador es permet somiar. Una gran fotografia dels gratacels de Manhattan recreava el 'leitmotiv' de la col·lecció al pavelló 2 del recinte de Fira Barcelona, a l'Hospitalet de Llobregat.

Una col·lecció inspirada en heroïnes com Audrey Hepburn, a 'Esmorzar amb diamants', Grace Kelly i Annie Hall, entre altres, i en els seus estils de cine. Així les heroïnes de Clará han lluït pocs minuts després de les sis de la tarda uns 30 vestits curts i llargs de diferents volums.

Alba Carrillo obria la desfilada amb un suggerent vestit blanc trencat de gasa i tall imperi, amb escot de brillantors i esquena descoberta. Amb pas ferm la seguia la model incondicional de Bridal, Carla Crombie, amb un vestit de coll barco amb pedreria a les espatlles. També ha debutat, una mica més insegura que la resta, Larissa Windisch-Graetz, filla de la princesa Sofia d'Habsburg.

Brodats de randa i pedreria

Rosa Clará 2015 està inspirada en quatre línies principals: els vestits de gran caiguda amb detalls romàntics i tuls transparents i tocs de pedreria. A més de les esquenes en 'V', que contrasten amb pocs escots. En la segona línia de la col·lecció hi predominen els vestits amb faldilles de gran volum, amb teixit com el micado o l'otomà de seda. Les 'flappers' dels anys 20 amb motius florals, serrells i perles com a accessoris inspiren la tercera línia.

Notícies relacionades

La quarta inclou els talls de sirena i atrevits escots que combinen esquenes a l'aire. També s'han pogut veure vestits de còctel per a núvia, inspirats en els que portava Grace Kelly durant els anys de primera dama. Les joies de Joieria Ramon han cobrat vida pròpia en accessoris com arracades i collarets de perles.

Una cita de gran expectació

Fotògrafs i premsa han seguit amb detall els convidats a la desfilada més esperada d'aquesta setmana, juntament amb la de Pronovias divendres que ve. A primera fila s'hi han pogut veure actrius com Esmeralda Moyá Natalia Sánchez, parella de Marc Clotet. A més de la legió de les dones i nòvies de la plantilla del Barça: Antonella RocuzzoDaniela SeemanYolanda Cardona i Núria Cunillera. També han assistit a la desfilada el model Oriol Elcacho i la nedadora Mireia Belmonte.