Uma Thurman torna a trencar el compromís amb la seva parella de fa set anys

La intèrpret cancel·la els seus plans de casament amb el milionari Arki Busson, amb qui té una filla

Una imatge d’arxiu de l’actriu Uma Thurman.

Una imatge d’arxiu de l’actriu Uma Thurman.

1
Es llegeix en minuts

Uma Thurman s'està convertint en una experta a trencar els seus compromisos matrimonials. Fa set anys que està amb Arki Busson, un empresari multimilionari, exnòvio d'Elle Macpherson, amb qui té tres fills. Amb Thurman semblava que Busson arribaria a l'altar, però finalment sembla que no hi haurà casament. La parella ha tornat a cancel·lar el seu enllaç. Una crisi que vindria per la distància. L'actriu, als seus 43 anys, no es mou de Nova York i ell, de 51, prefereix no allunyar-se de l'epicentre dels seus negocis a Londres.

Notícies relacionades

El 2009, la protagonista de 'Pulp Fiction', ja va rebutjar Busson quan el magnat li va posar un espectacular anell a la mà. Aquest rebuig va provocar la primera gran crisi de la parella. Un temps després es donaven una nova oportunitat. I el 2012 naixia la seva primera filla, Rosalind Arusha Arkadina Altalune Florence Thurman-Busson.

Amb l'arribada del primer fill de la parella, es donava per segur el casament. Sobretot des que la intèrpret va començar a lluir fa uns mesos un espectacular anell de compromís. Les alarmes van saltar la setmana passada quan va aparèixer sense aliança i sense nòvio en una gala on estava confirmada la presència de tots dos. Una vegada més els seus amics donen per segura la ruptura. 

Temes:

Uma Thurman