viral d'èxit

Un pare grava l'evolució de la seva filla dels 0 als 14 anys en un afectuós vídeo

El cineasta Frans Hofmeester va enregistrar cada setmana la seva filla Lotte i va fer el mateix amb el seu fill Vince

Les imatges que va gravar Frans Hofmeester de la nena acabada de néixer fins a la seva adolescència. / HOFMEESTER / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

Un altre vídeo viral que està començant a arrasar a la xarxa. Aquesta vegada, un home decideix fer un vídeo amb un muntatge de la seva filla des que neix fins que compleix 14 anys. Aquestes imatges han estat una iniciativa del cineasta holandès Frans Hofmeester, que va gravar la seva filla Lotte cada setmana durant 14 anys. El resultat és un vídeo de tan sols quatre minuts que mostra l'evolució a través d'un muntatge amb les diferents imatges.

El vídeo ja supera les 230.000 visites a Youtube. Segons l'autor, volia immortalitzar els moments i veure l'evolució que la seva filla feia en els primers anys de la seva vida. "Canviava a tanta velocitat, que vaig sentir la necessitat de documentar el seu aspecte, conservar intactes els meus records", escriu al seu blog personal.

Notícies relacionades

El cineasta també va voler fer el mateix procés amb el seu altre fill, Vince, aquesta vegada, fins als 11 anys. Hofmeester declara que, tot i el resultat efectiu, li ha costat portar a terme aquest vídeo: "A vegades, no els venia de gust. Llavors els deia: 'Només un minut. Explica'm com t'ha anat el partit, heu guanyat?'".

El seu últim vídeo, el de Lotte, va ser exposat de febrer a març d'aquest any al Museu Reina Sofia de Madrid.