Carolina Herrera dissenya un braçalet solidari amb Ciudad Juárez

Els beneficis de la polsera, dissenyada juntament amb Project Paz, aniran destinats a dones i nens víctimes de la violència

Tots els guanys de la venda del braçalet dissenyat per Carolina Herrera aniran destinats a l’organització de Project Paz i al seu treball sense ànim de lucre a Juárez. 

Tots els guanys de la venda del braçalet dissenyat per Carolina Herrera aniran destinats a l’organització de Project Paz i al seu treball sense ànim de lucre a Juárez.  / PROJECTPAZ.ORG

1
Es llegeix en minuts

La dissenyadora Carolina Herrera ha presentat aquest dimarts a la seva botiga matriu de Nova York un braçalet dissenyat en col·laboració amb Project Pazels beneficis del qual aniran destinats al seu treball amb les dones de Ciudad Juárez (Mèxic). La dissenyadora ha assegurat que "es tingui o no un nom famós, s'ha d'ajudar".

El disseny dels braçalets és senzill però elegant en cuir blau amb lletres platejades, cors amb forma de colom de la pau, les inicials de Carolina Herrera (CH), el nom de Mèxic i el de l'organització sense ànim de lucre Project Paz. "Vam estar fent-ho juntes", ha explicat Herrera, referint-se a les dones de la localitat fronterera de Ciudad Juárez, a l'estat mexicà de Chihuahua, i a les quals Project Paz defensa dels perills dels càrtels de la droga, la violació i l'assassinat sistemàtic, que des del 1993 s'ha cobrat milers de víctimes femenines.

Ciudad Juárez, 'capital de l'homicidi'

"Tots els projectes que porten esperança i pau per a mi són interessantíssims, sobretot per a la gent jove i els nens. M'hi involucro immediatament, perquè el món necessita pau", ha assegurat durant la presentació d'aquesta peça a Nova York, que val 50 dòlars (35,91 euros) i que té una limitada.

Carolina Herrera disfruta utilitzant el seu nom, conegut a tot el món, per ajudar causes humanitàries, però ha insistit que "no s'ajuda perquè tinguis un nom, sinó perquè tu creus en aquesta causa". El 2009 Ciudad Juárez va arribar a ser catalogada com la 'capital mundial de l'homicidi', amb una taxa de 130 assassinats per cada 100.000 habitants.

Notícies relacionades

El braçalet de Carolina Herrera estarà disponible en nombroses botigues dels EUA, així com a Ciutat de Mèxic.