després d'aprimar-se 30 quilos

Rosa López, una evolució marcada per la pèrdua de pes

La granadina ha deixat de ser la grassoneta de veu de blues per mostrar sense embuts una esvelta figura lleugera de roba

Rosa López, posant per a la revista ’Primera Línea’.

Rosa López, posant per a la revista ’Primera Línea’. / 'PRIMERA LÍNEA'

1
Es llegeix en minuts

Rosa López ja no és la Rosa de España. Fins i tot és possible que ja no la parin pel carrer perquè qualsevol semblant amb aquella simpàtica grassoneta de veu blusera de l'any 2001 d''Operación Triunfo' fa temps que efectivament ja és només pura coincidència. Després de set discos en solitari d'èxit dispar el cert és que la granadina Rosa María López Cortés, nascuda a Peñuelas, ha aconseguit el que moltes i molts han desitjat sempre, treure's més de 30 quilos de sobre.

Notícies relacionades

Al marge de la inestimable ajuda del Photoshop, que en algunes de les instantànies que abarroten internet fins i tot apareix retallada fins i tot a la zona de la barbeta, l'evolució física de Rosa és almenys digna de comentari i d'acudit públic. Les classes de gimnàstica no van ser mai tan beneficioses, i l'ortodòncia, mai tan efectiva. El poder dels diners ha fet efecte i permet a l'andalusa despullar-se per dins (publicarà ben aviat un llibre) i per fora. Sense complexos ha passat de l'atractiu flamenc a l'esveltesa pop.

El cas és que Rosa ha aconseguit passar de ser imatge de firmes especialitzades en talles grans, pel seu indubtable atractiu com a jove i vital donassa, a ser un bombó de perversa sexualitat. En consonància amb aquesta nova vida, la seva imatge pública com a cantant explota aquest èxit físic i s'envolta d'un nou elenc d'espècimens humans destacables especialment per les seves carns dures i talles més ajustades que les usades per la majoria.

Temes:

Rosa López