Pronovias celebra el seu 50 aniversari

Una retrospectiva a Barcelona recollirà alguns dels dissenys més importants

Desfilada anual de Pronovias el maig de 2011.

Desfilada anual de Pronovias el maig de 2011.

1
Es llegeix en minuts

Pronovias, una de les firmes més populars de vestits de núvia a Espanya, celebra el seu 50 aniversari en el món de la moda. Per a aquest aniversari, ha preparat una retrospectiva a la ciutat de Barcelona, on es podran veure alguns dels vestits que han marcat història en la marca. A més, nomenaran una ambaixadora de marca que els representarà durant tot un any i com ja és costum celebraran una desfilada per mostrar els seus nous vestits.

Història des del 1964

Notícies relacionades

El fundador de Pronovias, Alberto Palatchi, va arribar de Turquia a la capital catalana el 1964 i es va fixar en El Suizo, un establiment especialitzat en puntes, sedes i brodats per a núvies. Palatchi va veure el negoci en el 'prêt-à-porter' i va decidir donar-li un canvi fins a crear la primera botiga el 1968 al passeig de Gràcia. Actualment, té 200 botigues de tot el món, a més de 3.800 punts de venda.

El grup ha col·laborat amb dissenyadors com Pedro RodríguezFrancisco Arenas, a més d'Emanuel UngaroValentino i Eli Saab. Entre alguns dels moments més tèrbols de la seva història, destaca la mort del director creatiu i modista Manuel Mota el desembre del 2013. La família va assegurar que el dissenyador havia patit assetjament laboral.

Temes:

Moda Pronovias