A TELETODO

Manel Piñero, l'HOMO APM? de TV-3

L'humorista català parla del programa de zàping que emet amb gran èxit la cadena

2
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO/ Barcelona

És la cara visible del programa de zàping'APM?',que emetTV-3des de fa nou temporades amb gran èxit d'audiència. Però rere aquesta aparença divertida i gamberra hi ha un professional que es pren molt seriosament la seva feina i que té una formació de periodista, encara que s'ha decantat per la interpretació. El suplement'Teletodo'publica una entrevista en què explica coses de la seva vida i professió i dóna alguns detalls sobre ladesena temporada del programa,que es podrà veure al setembre.

Altres que s'acomiaden (per ara) són aquella atípica parella formada pels cantantsAlaska i Mario Vaquerizo,que posen un colofó d'or a la tercera temporada del'reality' de MTV que protagonitzen ambdos especials que recullen els millors moments. D'això parla 'Teletodo'i també de l'últim capítol de la temporada de la sèrie de les sobretaules de TV-3'La Riera' (TV-3), que s'oferirà aquesta vegada endiumenge,en hora de màxima audiència.

I d'icones de la moguda a una llegenda de les arts marcials,Bruce Lee.Amb motiu del40è aniversari de la seva desaparició,Discovery Max ofereix un documental sobre la seva figura, titulat'Yo soy Bruce Lee'.

El suplement també ofereix una entrevista amb Noah Wyle, actor nord-americà que molts deuen recordar pel seu paper d'elegant doctor Carter 'Urgencias', que és ara un dels protagonistes de la sèrie dirigida perSteven Spielberg, emesa actualment per la cadena de pagament TNT, 'Falling skies'.

La CIA, a Barcelona

La CIA, a Barcelona

Una altra cadena de pagament,FOX CRIME, estrena la tercera temporada de'Covert affairs', una sèrie protagonitzada per unsagents de la CIAque realitzen missions per diverses ciutats del món, i una d'elles els porta a... ¡Barcelona! Per això aquesta setmana els veurem moure's per espais molt coneguts pels teleespectadors.

En la programació infantil,'Teletodo' destaca l'estrena alcanal Súper 3de la tercera temporada de la sèrie d'animació'Un drama total: la gira mundial', que satiritza amb humor els estereotips dels concursos televisius. De dibuixos i humor van també les seccions de'Bazar' i 'Pasó el 2000',ja que la primera ofereixobjectes basats en il·lustracions, i la segona, rememora l'original i divertida sèrie'Ally McBeal'.

Notícies relacionades

El capítol delsesportsté especial importància en aquest número de 'Teletodo'.El suplement informa sobre les retransmissions del Mundial de natació,que se celebra a Barcelona, i les delGP d'Alemanya, elTour de França i la final delMundialsub-20,que, encara que no comptarà amb la participació d'Espanya, no deixa de ser una final.

Així mateix, el suplement ofereix, com ja és habitual, laprogramació de les principals cadenes i unes pàgines depassatemps.