EL 'SHOWMAN' ANUNCIA A TWITTER EL NAIXEMENT DE LA SEVA FILLA

Buenafuente estrena paternitat als 47 anys

Andreu Buenfuente i Sílvia Abril, el febrer d’aquest any, en l’estrena de ’La vampira del Raval’.

Andreu Buenfuente i Sílvia Abril, el febrer d’aquest any, en l’estrena de ’La vampira del Raval’. / CARLOS MONTÁÑÉS

1
Es llegeix en minuts
CARMEN MUÑOZ
BARCELONA

«@Silviabril sosté que ha nascut la nostra filla. I sí, ho puc confirmar. És preciosa. Felicitat. Futur. Que bé!!!». D'aquesta forma,Andreu Buenafuente anunciava ahir a través de Twitter la seva estrenada paternitat, als 47 anys. La seva primera filla és fruit de la relació ambSílvia Abril, de 41, l'actriu que donava vida aLa Niña de Shrek,en el Show de Buenafuente(Antena 3 i La Sexta). És la primera vegada que elshowmandóna a conèixer un esdeveniment que afecta estrictament la seva vida privada, blindada sempre fins a l'extrem de defensar-la davant els tribunals.

El que és clar és que la nena, que es diràJoana,tindrà el sentit de l'humor molt desenvolupat si tenim en compte com són de divertits els seus progenitors. Buenafuente iAbrilhan rebut multitud de felicitacions per l'arribada de la nena. En aquest moment, i a l'espera d'un nou projecte televisiu, el presentador podrà fer un màster en canvi de bolquers, cosa que a la vista del que diu en el seu tuit li resultarà tot un plaer.

Tot i que eravox populi que el presentador mantenia una relació sentimental amb la col·laboradora del seu programa, sempre han intentat mantenir la seva vida privada lluny de la mirada de la premsa rosa. Buenafuente té molt clara la diferència entre professió i vida privada. I en aquest sentit, no en deixa passar ni una.

Notícies relacionades

Enrere queda la demanda que va presentar contra el setmanari Diez Minutosper publicar un reportatge el 2005 en què apareixia amb la seva exnòvia, la periodistaCarolina Ferre, en una actitud d'intimitat durant una festa privada en un restaurant.

INDEMNITZACIONS PER A OENAGÉS / El showmanva guanyar la demanda i el van haver d'indemnitzar amb 48.000 euros. També li va tocar pagar a la revistaSorpresa (55.000 euros) per unes fotos en què se'l veia nu en una cala d'Eivissa. En les dues sentències els jutges recordaven queBuenafuentemai ha airejat la seva vida privada. Elshowmanva fer entrega de les indemnitzacions a diverses oenagés.