NOVA PATERNITAT

Buenafuente anuncia a Twitter que ha nascut la seva filla Joana

"Sosté @silviabril que ha nascut la nostra filla. I sí, ho puc confirmar. És preciosa. Felicitat. Futur. Que bé!!!!", ha escrit

Andreu Buenafuente i la seva companya, l’actriu Silvia Abril, amb el seu gos en una imatge del calendari Forum Bayer 2012.

Andreu Buenafuente i la seva companya, l’actriu Silvia Abril, amb el seu gos en una imatge del calendari Forum Bayer 2012. / . (EFE)

1
Es llegeix en minuts

"Sosté @silviabril que ha nascut la nostra filla. I sí, ho puc confirmar. És preciosa. Felicitat. Futur. Que bé!!!!". Amb aquest tuit, aquest dijous a la matinada, Andreu Buenafuente ha anunciat el naixement de la seva filla, d'ell i de l'actriu Sílvia Abril. La nena es diu Joana.

Notícies relacionades

La relació d'Andreu i Sílvia va passar de cap-empleada a parella sentimental quan ella treballava a les seves ordres en el'late show' 'Buenafuente', a Antena 3. L'actriu es va fer molt popular interpretant el personatge còmic de la 'Niña de Shrek'.

Abril va treballar després en programes com 'La escobilla nacional', el nou 'CQC' i 'El Hormiguero'. També ha actuat en sèries com 'La que se avecina' i pel·lícules com 'Spanish Movie'. Va ser, a més, una de les ballarines d'El Terrat (productora de la qual és soci Buenafuente) que va acompanyar a l'escenari Rodolfo Chikilicuatre a Eurovisió.