la setmana de la moda nupcial de barcelona

Pronovias s'exhibeix en una desfilada de museu

Bar Refaeli va ser espectadora de gala del multitudinari acte al MNAC

Bar Refaeli, ahir a Barcelona.

Bar Refaeli, ahir a Barcelona. / ÁLVARO MONGE

2
Es llegeix en minuts
FERRAN IMEDIO / MIREYA ROCA
BARCELONA

La Barcelona Bridal

Week (BBW) va tancar ahir la passarel·la Gaudí Novias amb tota mena de luxes: amb una desfilada amb supermodels dins i fora de la passarel·la en un escenari imponent, amb una multitudinària assistència de públic, quasi 2.000 persones, i amb una festa posterior que va ser pur glamur, ja que va tenir lloc al palauet Albéniz. Una moguda tan gran com aquesta va venir amb la firma de la marca líder en moda nupcial, Pronovias, que va exhibir el seu poder omplint el Museu Nacional d'Art de Catalunya per presentar les seves creacions en una desfilada que va tenir com a maniquí latopKarolina Kurkova i com a espectadora de luxe la supertopBar Refaeli, exnòvia deLeonardo DiCaprio que es confessa enamorada de Barcelona.

A la passarel·la, Pronovias va proposar una col·lecció romàntica amb molts motius florals i transparència. Va ser més un jardí de nimfes amb siluetes etèries que una desfilada convencional.Karolina Kurkova, Alejandra Alonso, Magdalena Frackowiack iLais Riberovan exhibir les creacions acolorides ennudei marfil, vestits sinuosos amb cossos de puntes i faldilles infinites de tul que ballaven amb cada pas de les models. Una feina d'orfebreria en què van predominar les flors, els acabats en punxa, els llaços i les transparències, que es van barrejar en seda, guipur, tul,chantillyi gasa; també es van veure pètals brodats en puntes en faldilles i fulles que s'amuntegaven en capes de tul. La fragilitat i la delicadesa van ser constants en una col·lecció amb un centenar delooks. També hi va haver espai per als vestits de la col·lecció deManuel Mota, director creatiu de Pronovias, i d'Elie Saab, la línia més exclusiva de la firma que presideixAlberto Palatchi.

La desfilada va ser el final apoteòsic d'una jornada amb les creacions de Fuentecapala, Cabotine, Sonia Peña, Ana Torres i Carla Ruiz. Fins diumenge, la BBW segueix en funcionament amb el saló Noviaespaña, que té lloc al pavelló 8 del recinte firal de Gran Via l'Hospitalet.

FESTA AL PALAUET ALBÉNIZ / A la nit, al palauet Albéniz, van compartir sopar ambRefaelialtres belleses com l'exmiss EspanyaHelen Lindes (parella del basquetbolistaRudy Fernández), les models Eva González (ex d'Iker Casillas i actual nòvia deCaye-

tano Rivera), iMalena Costa (surt amb el jugador de l'AtlèticMario

Suárez després de trencar ambCar-les Puyol).També hi van serTamara

Notícies relacionades

Falcó, l'exdona delCayetano de Alba,

Genoveva Casanova, la presentadoraAlejandra Prat, la viuda deCamilo José Cela, Marina Castaño...