PRIMERS DETALLS DE L'ENLLAÇ

Victorio & Lucchino dissenyaran el vestit de núvia de la duquessa d'Alba

Els dissenyadors han tancat la seva botiga més emblemàtica per centrar-se en el vestit

Cayetana i el seu nòvio, Alfonso, en una de les seves últimes aparicions a Santander.

Cayetana i el seu nòvio, Alfonso, en una de les seves últimes aparicions a Santander. / ESTEBAN COBO (EFE)

1
Es llegeix en minuts

Els dissenyadors sevillans, amics íntims de la duquessa d'Alba, s'han bolcat en el que serà, sens dubte, el disseny de l'any. Poc queda perquè laduquessa d'Alba iAlfonso Díez es donin el 'sí, ho vull' i tot ha d'estar perfecte.

Victorio & Lucchino tanquen la seva botiga per bolcar-se exclusivament en la creació del disseny del vestit de la duquessa d'Alba, encara que per despistar,José Víctor Rodríguez Caro (Victorio) ha assegurat que la seva botiga ubicada a Plaza Nueva (Sevilla) ha tancat perquè "la farem més petita".

Notícies relacionades

Molt discret, no ha volgut confessar res sobre el gran enllaç: "M'encantaria, però tu imagina't que la teva dona encarrega un vestit o el que sigui. No ho puc dir, quan ho autoritzi la duquessa ho direm, però si és un tema professional no ho podem desvelar, ella és la clienta, la que paga i la que mana", ha explicat el dissenyador.

Tampoc ha volgut desvelar si es tracta d'un casament íntim o no. "No ho sé, són coses molt personals que no puc revelar. Això són ells els que ho han de dir. Jo només he de dissenyar i posar-la guapíssima", ha matisat sense donar pistes de res.