SECRET DESVELAT

Guillem i Caterina passen la lluna de mel a les Seychelles

Un funcionari de turisme de les illes confirma l'arribada dels ducs de Cambridge a l'arxipèlag

Guillem i Caterina abandonen el palau de Buckingham en un Aston Martin descapotable, el 29 d’abril, després del seu casament.

Guillem i Caterina abandonen el palau de Buckingham en un Aston Martin descapotable, el 29 d’abril, després del seu casament. / Bogdan Maran (AP)

1
Es llegeix en minuts
EFE / Londres

Elpríncep Guillem i la seva dona,Caterina, estan delluna de mel a lesSeychelles. Encara que el palau de Saint James havia intentat mantenir el secret sobre el lloc elegit pelsducs de Cambridge, un funcionari de turisme de les illes ha confirmat l'arribada de la jove parella a l'arxipèlag, segons recullen els mitjans de comunicació britànics.

Notícies relacionades

Segons el funcionari, Guillem i Caterina van arribar a l'aeroport principal, a Mahé, des d'on es van traslladar en helicòpter a una illa privada. Els diaris del Regne Unit no han precisat de quina de les 115 illes de l'arxipèlag es tracta.

L'agost del 2007, quan encara eren nòvios, els ducs van passar una setmana en una de les illes Seychelles, Desroches. El príncep va assegurar llavors que aquelles havien estat les seves millors vacances. Desroches és l'illa principal del grup d'Amirantes, que formen al seu torn part de l'arxipèlag de les Seychelles, on, segons el diariDaily Express, el preu d'una pernoctació en un dels seus luxosos bungalous pot superar els 4.500 euros.

Temes:

Seychelles