GUST MUSICAL

El xef Sergi Arola i Sidonie canten per Mali

1
Es llegeix en minuts

Va ser músic abans de cuiner, i araSergi Arola(a la foto, el segon de la dreta) recupera la seva faceta per una bona causa. En realitat, veientlo actuar amb el grup Sidonie es nota que de taules no n'hi falten (sembla un més). El cas és que el xef ha gravat una versió deBarco a Venus,de Mecano, per al discVoces X 1 fin: Juntos por Malí. I no només això: actuarà en el concert de posada de llarg de l'àlbum el pròxim 2 de desembre, a La Farga de l'Hospitalet.

«La meva actitud respecte a la meva feina en certa manera té un toc molt inconformista; molt rocker. En aquest sentit, a vegades em sento més identificat amb Loquillo que amb alguns dels meus col·legues triestrellats», admet el cuiner.

Sobre la banda barcelonina amb la qual comparteix micròfon, puntualitza que és «el millor grup de pop que hi ha, i amb diferència».

Arolava militar a Los Canguros als 80. Ha estat guitarrista diverses vegades per aMiguel Bosé i fa dos anys va formar la banda C07 (amb la qual va actuar a Sidecar després de 15 anys sense tocar). I ara prepara «un projecte» amb el seu germàNatxo,discjòquei resident del seu restaurant. «L'any que ve actuarem junts».

¿Quantes estrelles li posaria a la seva versió? «L'hi hauries de preguntar als de Mecano». ¿I quin plat prepararia per degustar mentre s'escolta? «Un bocata de calamars i una cervesa». Núria MARTORELL

Notícies relacionades

Vegeu el 'making of' de la gravació a

www.elperiodico.cat

Temes:

Mali Sergi Arola