Després de tres anys de relació

El 'pirata' Orlando Bloom i la 'top' Miranda Kerr anuncien el seu casament

L'actor de 'Piratas' i la 'top' de Victoria's Secret volen tenir fills i viure en una granja

Orlando Bloom i Miranda Kerr, en un iot a la costa francesa, el 2009.

Orlando Bloom i Miranda Kerr, en un iot a la costa francesa, el 2009. / MDL (©GTRESONLINE)

1
Es llegeix en minuts
EFE

L'actor britànic Orlando Bloom i la model australiana Miranda Kerr passaran per l'altar després de tres anys de relació en què han desmentit nombroses vegades els rumors de casament, segons ha informat avui la revista People.

Bloom, de 33 anys, i Kerr, de 27, estan molt "emocionats" amb el seu compromís, segons ha comentat la representant de la nòvia, Carlii Lyon, que ha afegit que la família d'ella està "entusiasmada amb la notícia".

Primer enllaç per a tots dos

Aquest serà el primer matrimoni per als dos integrants de la parella, que es van conèixer a través d'un amic comú el 2007 i respecte als quals s'ha especulat força vegades sobre un possible casament.

Bloom és un dels actors més populars de Hollywood, on ha participat en dues de les sagues més taquilleres de la història, Piratas del Caribe i El Senyor dels Anells, mentre que Kerr s'ha guanyat un lloc a la passarel·la i a les famoses desfilades de Victoria's Secret.

Vida futura

Notícies relacionades

En una entrevista concedida a la revista Page Six Magazine el 2008, Kerr va assegurar que en el futur li agradaria tenir fills i viure en una granja.

"Quan això s'acabi (el seu tipus de vida actual), és allà on estaré", va dir Kerr.

Temes:

Orlando Bloom