09 jul 2020

Anar al contingut

LLARGUES CUES AL TÍVOLI

Barcelona es rendeix al musical de Mecano

CRÍSTOFER FERNÁNDEZ
BARCELONA

Després d’haver passat per més de 30 ciutats de tot Espanya, el musical Hoy no me puedo levantar es va estrenar finalment ahir a Barcelona, al Tívoli. L’expectació, evidentment, va ser màxima. Una gran cua de persones es va amuntegar a les portes del teatre barceloní des d’abans de les vuit del vespre, més de mitja hora abans de l’inici de la funció. Molts fans lluïen les seves millors gales; altres, en canvi, no van dubtar a vestir-se amb les seves samarretes de Mecano, la banda que inspira l’obra amb les seves cançons.

Tampoc van faltar a la cita diversos famosos. Carlos Latre va arribar puntual. «Tinc ganes de veure l’obra», va assegurar l’humorista, que no va dubtar a cantar la cançó que dóna títol a l’obra imitant a la perfecció la veu d’Ana Torroja. El director del Teatre Goya i també actor, Josep Maria Pou, va ser dels primers a aparèixer al carrer de Casp, disposat a disfrutar de l’estrena del musical que també és un homenatge a Mecano, bandera de la movida dels 80 i protagonista de la banda sonora de molts joves de l’època.

DOS BALLARINS DESPISTATS / «Sóc un gran aficionat de Mecano», va dir el locutor Justo Molinero, que també es va presentar al Tívoli, igual que la televisiva Cristina Puig, copresentadora del desaparegut El Club (TV-3). Els últims a entrar van ser dos ballarins despistats que actuen a l’obra i que van arribar quan la funció ja feia més de 10 minuts que havia començat.

Temes: Mecano Musicals