On Catalunya

Gavà celebra la temporada de tardor de la Jugateca Ambiental

L'Àrea Metropolitana de Barcelona i l'Ajuntament de Gavà col·laboren amb aquesta iniciativa que pretén promoure «el respecte a l'entorn»

gav-foto-fundesplai

gav-foto-fundesplai

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gavà celebra la temporada de tardor de laJugateca Ambiental,una iniciativa amb diferents activitats que es desenvolupen a l’espai de joc lliure situat entre l’avinguda del Mar i el passeig Marítim.

Aquesta iniciativa del’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB), amb la col·laboració de l’Ajuntament de Gavà, té per objectiu «oferir un espai de joc i experimentació en família» promovent«el respecte a l’entorn»i posant èmfasi en «els valors ambientals de la platja de Gavà», expliquen des del consistori.

La Jugateca Ambiental ofereix «un munt de propostes per disfrutar en família, per aprendre moltes coses sobre les platges metropolitanes, la naturalesa i el medi ambient, mentre juguem i fem activitats», afegeixen des de l’AMB.

Activitats per a tota la família

L’accés a la Jugateca Ambiental és lliure i gratuït. Cada diumenge podrà disfrutar de l’espai de joc lliure i també participar en les activitats programades per a tota la família.

Notícies relacionades

La programació de tardor es va estrenar el passat 15 de setembre amb un taller reflexiu sobre el consum domèstic i finalitzarà el pròxim 24 de novembre amb una gimcana de ‘geocaching’ a la platja de Gavà.

Més notícies de Gavà en l’edició local d’EL PERIÓDICO DE CATALUNYA