TEATRE MUSICAL

La gavanenca Nerea Rodríguez triomfa amb 'La llamada'

L'exconcursant d'OT continua conquerint l'escenari amb la seva actuació, que l'ha fet mereixedora del premi Broadwayworld Spain a Millor Actriu Principal

la-llamada

la-llamada

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gavanenca Nerea Rodríguez, exconcursant d’Operación Triunfo 2017, ha aconseguit conquerir el públic amb la seva actuació al musical ‘La llamada’i prova d’això és el guardó que, per elecció popular, se li ha atorgat en la vuitena edició delspremis del públic BroadwayWorld Spain.

La jove gavanenca ha rebut el reconeixement de Millor Actriu Principal per la seva interpretació de Maria Casado en aquest teatre musical de Javier Calvo i Javier Ambrossi que va donar origen a l’exitosa pel·lícula del mateix nom.

Amb un 67% dels vots, la cantant i ara també actriu ha aconseguit desbancar Natalia Millán i Lydia Fairén, protagonistes d’uns altres dos grans èxits de la temporada, ‘Billy Elliot’ i ‘La Familia Addams’.

El de Nerea ha sigut el segon guardó per a ‘La llamada’, que ja va per la seva cinquena edició alTeatre Lara de Madrid i en el qual han participat coneguts noms del món de la interpretació com Anna Castillo, Llum Barrera o Belén Cuesta.

La popular exconcursant d’OT de Gavà va passar a formar part de l’elenc d’actors del musical el mes de maig passat, quan es va renovar l’espectacle i va començar a comptar amb altres cares noves com Andrea Guasch –amb qui s’alterna el paper– i Paco Arrojo.

Durant aquests mesos, ha compaginat les seves actuacions amb la gira d’OT, que va concloure fa uns dies i que ha portat la gavanenca per tot Espanya al costat de la resta dels seus companys, fet que ha aixecat darrere seu una gran expectació.

Notícies relacionades

Des d’aleshores i gràcies a l’oportunitat que li van atorgar els ‘Javis’, professors d’interpretació de la gavanenca en el concurs, Nerea s’ha començat a teixir un buit en el món del musical, amb un paper que ha rebut bones crítiques del públic, la qual cosa l’ha fet continuar anunciant dates a la capital per a tot el mes de setembre.

Més notícies de Gavà en l’edició local de EL PERIÓDICO DE CATALUNYA