Jorge Vilda lamenta el «comportament impropi» de Rubiales, però no dimiteix

AFP

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Primer va ser Luis de la Fuente. El seleccionador masculí va condemnar «sense pal·liatius» l’actitud de Luis Rubiales, que ha sigut suspès per la FIFA durant els tres pròxims mesos. Després ha sigut Jorge Vilda, el seleccionador femení, a qui 11 membres del seu cos tècnic han presentat la seva dimissió per l’escàndol del president de la federació espanyola, que va fer un petó no consentit a Jenni Hermoso.

Notícies relacionades

«Lamento profundament que la victòria del futbol femení espanyol s’hagi vist perjudicada pel comportament impropi que el nostre fins ara màxim dirigent, Luis Rubiales ha tingut i que ell mateix ha reconegut», ha explicat el tècnic, que no renuncia al seu càrrec, malgrat l’abandonament de la gran majoria dels que eren els seus ajudants.

«No hi ha dubte que és inacceptable i no reflecteix en absolut els principis i valors que defenso en la meva vida, en l’esport en general i en el futbol en particular», ha indicat Vilda, precisant que condemna «sense pal·liatius qualsevol actitud masclista, allunyada d’una societat avançada i desenvolupada».