LILLO DIRIGIRÀ EL CITY FINS L’ATURADA

Guardiola, operat de l’esquena a Barcelona

Guardiola, operat de l’esquena a Barcelona

@ManCity

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Pep Guardiola, l’entrenador del Manchester City, ha sigut operat d’urgència a l’esquena a Barcelona per la doctora Mireia Illueca. El tècnic tenia forts dolors en les últimes setmanes, que han obligat a aquesta intervenció d’urgència, que el farà, segons ha informat el club anglès, quedar-se a Barcelona per completar la «rehabilitació».

Notícies relacionades

En la seva absència serà Juanma Lillo, que ha tornat aquest estiu com a ajudant seu al City, qui exercirà de màxim responsable. Tant en els entrenaments com en els dos pròxims partits de la Premier –juga el campió diumenge 27 al camp del Sheffield i dissabte 2 de setembre rep el Fulham– ja que la intenció de Guardiola, si la recuperació va en la bona direcció, és reincorporar-se a l’activitat després de l’aturada internacional.

«Un èxit»

L’operació a l’esquena «ha sigut un èxit», segons ha indicat el club anglès, que ha desitjat en el seu comunicat oficial que la recuperació vagi «tan ràpid com sigui possible» per tenir-lo al més aviat possible de tornada a Manchester.