CELTA-GIRONA (DIMARTS, 19. 30 H)

Michel opina que el Girona necessita guanyar els tres partits per anar a Europa

Michel opina que el Girona necessita guanyar els tres partits per anar a Europa

David Borrat / Efe

1
Es llegeix en minuts

Entrar en la Conference League de la temporada vinent exigeix, per al Girona, guanyar els tres partits que queden de Lliga. Aquests són els càlculs de Michel Sánchez, l’entrenador blanc-i-vermell. El Girona té 48 punts i per davant té l’Athletic, el setè, amb 50 punts. «El llistó estarà en 56 punts, ja que amb 55 pot ser que no hi arribis», contemplava el tècnic madrileny. Assegurada la permanència, l’objectiu del grup continua sent superar els 51 punts de l’equip de la temporada 2017-18 i classificar-se entre els deu primers.

Després de la derrota amb el Vila-real en el temps afegit, el vestidor sent «ràbia», va dir Michel, assumint que els jugadors del Celta senten una pressió major perquè el malson del descens ha reaparegut a Vigo després d’una ratxa de mals resultats, amb una victòria en les últimes vuit jornades. «Lluitar per baixar és més complicat per a tothom», va admetre, sabent perfectament del que parla.

Notícies relacionades

Michel va valorar l’esperit ofensiu del Celta, «un rival perillós si té més la pilota que tu». El Girona, no obstant, és el quart equip més golejador (55 gols), per darrere del Madrid (70), Barça (65) i Atlètic (63). El Girona no podrà comptar amb el sancionat David López per acumulació de grogues, ni tampoc amb Rodrigo Riquelme, baixa per unes molèsties a la cama esquerra, juntament amb Aleix, Toni Villa, Borja i Ibrahima Kébé. Reinier o Yangel Herrera lluiten per la seva vacant. Per contra, recupera Oriol Romeu, el migcampista titular.

El Celta persisteix amb la incògnita d’Iago Aspas, que arrossega una lesió a l’esquena des de fa diverses setmanes i condiciona el seu rendiment. La necessitat de guanyar podria forçar la seva reaparició, sinó de titular, sí en la segona meitat. L’atac celeste, per tant, estaria format per Larsen i Seferovic. Es donen per segures les reaparicions del capità Hugo Mallo, que va descansar a Bilbao, i el de Renato Tapia, que va estar castigat.