Futbol

Míchel: «El repte és fer una segona volta millor que la primera»

  • El conjunt gironí rep avui un València a Montilivi en un partit en què poden debutar Tsygankov i Callens.

Míchel: «El repte és fer una segona volta millor que la primera»

Girona FC

1
Es llegeix en minuts

Míchel, el tècnic del Girona, va analitzar aquest dissabte la primera volta del conjunt gironí, que va acabar amb 21 punts, i va avisar els seus jugadors que han de millorar d’aquí al final del curs, malgrat que si repeteixen els números en la primera part de la temporada salvarien la categoria. «Hem de fer una segona volta millor que la primera, aquest és el nostre repte. Si ho aconseguim no tindrem problemes, però hem de millorar. Hem fet 26 gols, però n’hem rebut 29 i ja vaig dir als jugadors que cal rebaixar la xifra de gols en contra per fer que l’equip millori en tots els aspectes» va expressar l’entrenador. El seu equip rep aquest diumenge un València en hores baixes a Montilivi (16.15 hores, DAZN).

Debut dels reforços

Notícies relacionades

«Ens enfrontem a un València perillós. A un gran equip amb una gran ciutat darrere, és un històric de la Lliga. Haurem de fer un partidàs si volem guanyar, però al cap només hi tinc la victòria ja que crec molt en el meu equip», va assegurar amb molta moral. «No he vist cap rival que ens hagi passat per sobre, sempre hem competit i contra el València ho haurem de seguir fent, i fent-ho molt bé», va afegir Míchel.

El tècnic del Girona complirà el segon partit de sanció arran de la seva expulsió en el partit contra el Barça. Contra el València, va avançar la possibilitat que puguin debutar tant Viktor Tsygankov com Alexander Callens, arribats al mercat hivernal.