Futbol

La selecció femenina afronta el test més exigent en un amistós contra els EUA

«Les meves jugadores estan preparades per fer un bon partit», assegura Vilda sobre la cita al Sadar

La selecció femenina afronta el test més exigent en un amistós contra els EUA

Oriol Conesa

1
Es llegeix en minuts

Espanya i els Estats Units es veuen les cares aquesta dimarts a El Sadar (20.30 hores, Teledeporte) en el partit amistós de futbol femení de preparació per al Mundial de l’any vinent, 2023. Serà el segon partit d’aquesta finestra per a les jugadores de Jorge Vilda, que divendres passat van empatar a un amb Suècia, oferint una imatge molt competitiva.

«Les meves jugadores estan preparades per fer un bon partit davant els Estats Units», va explicar Vilda aquest dilluns a la roda de premsa, lloant les qualitats del grup espanyol, en el qual hi ha fins a 15 cares noves per la renúncia de la majoria de les estrelles de l’equip a aquesta convocatòria, moltes d’elles integrants de la plantilla del Barça, davant la posició clarament enfrontada amb el seleccionador espanyol.

Vilda va voler escapar aquest dilluns de les preguntes compromeses i va posar el focus exclusivament en el partit davant la número un del rànquing FIFA i que compta, entre d’altres, amb Megan Rapinoe, la guanyadora de la Pilota d’Or del 2019, com una de les seves estrelles.

La selecció nord-americana arriba a Pamplona després de veure’s sorpresa per Anglaterra, la vigent campiona d’Europa, en l’amistós que es va disputar també divendres a Wembley davant 76.893 aficionats, i en el qual va caure per 2-1.

Màxima confiança 

Notícies relacionades

«Cal afrontar el partit amb naturalitat, competir bé el partit, que cada una sigui ella mateixa, que no intenti fer coses que no sol fer i no els hi demanaran. Sobretot encarar bé el partit, estar mentalment preparada», va apuntar Vilda sobre aquest partit davant la gran potència del futbol femení.

«Tinc la confiança. Les meves jugadores estan preparades per fer un bon partit i em consta que encantades d’estar en la selecció, que és el privilegi més gran d’una jugadora. Ningú el canviaria. Es mereixen ser aquí i demà sortiran i ho demostraran», va concloure.