ALEMANYA

Kimmich, apartat del Bayern per no vacunar-se, dona positiu per coronavirus

  • El jugador ha quedat infectat després de renunciar a la vacuna i molt probablement es perdi el partit davant el Barça del pròxim 8 de desembre

  • Choupo-Moting també ha donat positiu, mentre que Gnabry i Musiala estan en confiament domiciliari després d’haver estat en contacte amb un positiu

Kimmich, apartat del Bayern per no vacunar-se, dona positiu per coronavirus
1
Es llegeix en minuts

El diari alemany ‘Bild’ha informat aquest dimecres que Joshua Kimmich, centrecampista del Bayern de Munic que es va negar a vacunar-se quan ho havia de fer, ha donat positiu per coronavirus. El jugador es mantenia aïllat en quarantena després d’estar en contacte amb un positiu i es va perdre els dos últims partits amb el seu equip. Des que va sortir la vacuna, l’internacional amb Alemanya va expressar la seva preocupació per la falta d’estudis a llarg termini. «Vull esperar per mi mateix quan hi hagi estudis a llarg termini», va assegurar.

Al jugador li ha caigut una allau de crítiques per la seva decisió i el seu cas ha desencadenat un fort enrenou a Alemanya, que ha implementat una campanya per instar els no vacunats a immunitzar-se davant l’increment de casos. Fins i tot Angela Merkel es va lamentar de la seva decisió i va expressar l’esperança que el jugador «la reconsideri». També es va arribar a parlar d’un pols als jutjats si ell i els jugadors no vacunats del Bayern no acceptaven la seva rebaixa salarial.

Notícies relacionades

El 18 de novembre passat el tècnic del conjunt bavarès, Julian Naggelsmann, va reconèixer que hi havia certa preocupació al vestidor després que l’ex del Leipzig estigués en contacte amb un positiu. El jugador es va negar a vacunar-se i el club va prendre mesures dràstiques i li va suspendre el sou. «Va ser purament una mesura de precaució perquè va tenir contacte personal amb un sospitós de coronavirus. Estem esperant el resultat de la prova PCR, no hi ha res confirmat encara», va precisar Naggelsmann la setmana passada. Pocs dies més tard s’ha confirmat un altre cas a la plantilla, el del germanocamerunès Choupo-Moting. A més, n’hi ha dos més en observació: Gnabry i Musiala, que han estat en contacte amb un positiu.

Baixa gairebé segura davant el Barça

El Barça visitarà l’Allianz Arena el 8 de desembre en un duel transcendental per als culers, que es juguen la seva continuïtat en la Champions League. El Bayern, per contra, ja és primer de grup de forma matemàtica i molt probablement no podrà comptar amb Kimmich, que continuarà complint el confinament domiciliari.