CHAMPIONS LEAGUE

Horari i on veure el Manchester City-PSG de Champions League

  • Els dos conjunts lluitaran per la primera plaça del grup, que els aparellaria amb un rival més assequible en la pròxima ronda

  • Sergio Ramos torna a la convocatòria després de cinc mesos de lesió i podria disputar alguns minuts

Horari i on veure el Manchester City-PSG de Champions League
1
Es llegeix en minuts

Manchester City i París Saint Germain s’enfronten aquest dimecres al City of Manchester Stadium (21 hores) en el cinquè enfrontament de la fase de grups de la Champions League que servirà per decidir el primer classificat del grup. El conjunt de Pep Guardiola és líder del grup A amb nou punts, un més que el París de Pochettino.

Ramos torna a una convocatòria

El partit ve marcat per la tornada de Sergio Ramos als terrenys de joc. El de Camas ha sigut convocat per primera vegada des que va arribar al club parisenc i disputarà el seu primer partit oficial després de caure lesionat el 5 de maig passat davant el Chelsea, durant un enfrontament de les semifinals de la Champions League, encara com a jugador del Reial Madrid. El tècnic argentí, Mauricio Pochettino, va afirmar el cap de setmana passat després de vèncer el Nantes que estava pendent de l’evolució del jugador. «Una cosa és poder entrenar i una altra estar al nivell per ser competitiu, no és el mateix», va assegurar. «Per a un campió del món com Sergio Ramos, un jugador del seu nivell, amb la seva mentalitat, és molt difícil no poder jugar tant com desitjaria. Però ell és molt fort mentalment. Treballa molt dur i creiem que progressa bé». Ara sembla que el jugador s’ha recuperat de la seva lesió i estarà a les ordres del míster per disputar alguns minuts.

Altes, baixes i sancions

El Manchester City no podrà comptar amb Kevin de Bruyne i Ferran Torres per lesió, mentre que Jack Grealish és dubte. «Està molt millor. Avui veurem com se sent», va assegurar Pep Guardiola en la prèvia a l’enfrontament.

Per la seva part, el PSG no compta amb cap baixa, a excepció de la ja coneguda lesió de llarga de durada de Julian Draxler.

Quan es juga el Manchester City - París Saint Germain

Notícies relacionades

El partit corresponent a la jornada 5 de la Champions League es disputarà aquest dimecres, 24 de novembre, a les 21.00 hora peninsular espanyola.

On veure el partit a la TV

El partit es jugarà al Camp Nou i el retransmetrà Movistar+.