Les reaccions

Luis Enrique: «Diumenge, a guanyar i visca la pressió»

  • Seleccionador i jugadors es van mostrar feliços per la victòria a Atenes.

  • «No m’esperava ser titular. Ha sigut un dia inoblidable per a mi», reconeix Raúl de Tomás.

Luis Enrique: «Diumenge, a guanyar i visca la pressió»

RFEF

2
Es llegeix en minuts

Feliç, o millor dit ‘happy’, estava Luis Enrique pel triomf davant Grècia. I, de fet, el seleccionador espanyol, ja va tenir una dosi de felicitat abans de començar el partit quan va conèixer la derrota de Suècia. Diumenge, davant el conjunt nòrdic, el passaport a Qatar estarà només a un punt, a un empat, però el tècnic asturià no vol ni sentir parlar d’aquest tema. «Diumenge sortirem a guanyar. Sé que ens val l’empat, però anirem a buscar la victòria... i visca la pressió».

Segons les seves paraules, els jugadors van saber interpretar el partit tal com l’havien preparat. «A més vam ser ambiciosos davant un equip, Grècia, molt forta, ja que sabíem que guanyar ens costaria molt». No hi va haver ni una crítica als internacionals. «Hi havia molta tensió acumulada, però vam jugar bé des del principi i malgrat saber que Suècia havia perdut nosaltres ens vam centrar en el nostre partit. L’equip va estar bé i vam merèixer el triomf».

Va sorprendre la titularitat de Raúl de Tomás, en el seu debut amb Espanya. «Ja el coneixia de sobres i aquests dies va estar entrenant molt bé. Veure’l entrenar fa goig, només li vaig corregir algunes posicions en defensa, però vaig pensar que endavant, que fos titular i més artilleria a l’equip», va reconèixer un Luis Enrique orgullós per la victòria davant Grècia.

Notícies relacionades

De Tomás va agrair la titularitat. «Ha sigut un dia inoblidable i per emmarcar per representar el meu país. He d’agrair la confiança del seleccionador, i ara a pensar en Suècia. No m’esperava ser titular. Per això, quan han donat l’alineació, m’he quedat en xoc. Els companys m’han ajudat. Només espero que aquest dia es torni a repetir», va reconèixer l’estrella de l’Espanyol.

«Hem fet un gran futbol en la primera part i som els justos vencedors del partit», va assegurar Koke. «Calia tirar aquest partit endavant perquè veníem a guanyar», va reiterar Iñigo Martínez.