Recurs a la vista

Lucas Hernández es presenta voluntàriament en un jutjat de Madrid

El futbolista del Bayern espera ingressar a la presó per haver trencat una ordre d’allunyament cap a la seva parella

Lucas Hernández es presenta voluntàriament en un jutjat de Madrid

AFP / Matthias Schrader

1
Es llegeix en minuts

Lucas Hernández, jugador del Bayern, s’ha presentat aquest dilluns de manera voluntària en un jutjat de Madrid que ja ha dictat ordre d’ingrés a la presó, tot i que ara el futbolista disposa d’un termini de deu dies perquè l’Audiència de Madrid estudiï el recurs interposat per la seva defensa per evitar l’entrada en un centre penitenciari.

Notícies relacionades

El jutjat número 32 de la Sala Penal de Madrid ha informat que el futbolista s’ha presentat a les 11.30 de «manera voluntària» a les dependències judicials «per ser requerit del seu ingrés a presó per un delicte de trencament de condemna».

Lucas Hernández va trencar una ordre d’allunyament que va imposar la seva nòvia a causa d’una baralla entre tots dos i després d’haver viatjat amb ella als Estats Units per casar-se a Las Vegas. El futbolista, llavors a l’Atlètic, va ser detingut quan se’n van comprovar els antecedents en el control de passaports de l’aeroport de Barajas. Dijous 28 d’octubre, si no s’atén el recurs del jugador del Bayern, haurà d’ingressar a la presó.