Futbol

El Llevant destitueix Paco López

El club valencià acomiada el tècnic de l’equip al no haver aconseguit la victòria en les primeres vuit jornades de Lliga

El Llevant destitueix Paco López

Levante

2
Es llegeix en minuts

El Llevant UD va destituir diumenge a la nit Paco López com a entrenador de l’equip. La derrota a Palma va obrir més la ferida de l’equip granota aquesta temporada i va acabar sent el punt final de l’etapa del tècnic de Silla a la banqueta. Una època daurada i amb molta més llum que ombres. Més enllà d’un desenllaç trist i que provoca l’adeu d’un dels millors tècnics en la història de l’entitat.

El club va decidir a última hora de diumenge la sortida de l’entrenador de Silla, que després de la vuitena jornada sense guanyar en LaLiga no ha aguantat en el càrrec i marxa amb l’equip en zona de descens i amb una sensació que no es podia aixecar el vol amb aquest ritme. El que va començar fa quatre anys acaba ara amb l’objectiu de la salvació aconseguit any rere any i amb unes semifinals de Copa del Rei per guardar. Aquest va ser el punt més àlgid, però, curiosament, allà es va tancar el Llevant més competitiu de l’era Paco López. Després del KO a Orriols davant l’Athletic es va baixar el ritme i el final de la 2020/21 va ser el pròleg del que passaria en aquesta arrencada de curs. Un equip al qual li costa guanyar i que es dispara ell sol al peu en moltes ocasions.

Debat al consell

Amb aquesta dinàmica la directiva no ha aguantat més i va decidir prescindir de Paco López. Durant la jornada d’aquest diumenge 3 d’octubre, el consell va estar reunit i analitzant la situació. Es va posar a sobre de la taula el futur del tècnic de Silla i al final la decisió va ser acomiadar l’entrenador després de vuit partits sense guanyar. Però més enllà dels tres empats i les cinc derrotes, el club ha pres la decisió per les sensacions. Perquè la plantilla està esgotada també mentalment i la situació dins del vestidor era límit des del punt de vista competitiu.

Notícies relacionades

L’equip havia abaixat el nivell, es percebia una sensació de falta de fam i, fins i tot, de creure molt menys en revertir l’actual dinàmica. Mallorca va ser el punt final, però la decisió no és fruit d’un rampell després d’una derrota abans de l’aturada. La realitat és que l’equip, per molts factors, havia perdut el rumb i el club decideix ara apostar per un nou entrenador.

l en tots els sentits, amb la millor forma física i també anímica.