El PSG pateix la primera derrota de la temporada

• La falta d’encert del trident Messi-Mbappé-Neymar condemna el líder de la lliga francesa

Yoan Valat / Efe

1
José María Expósito

Uns dies després d’imposar-se a la Champions amb la derrota al Manchester City, el PSG ha patit aquest diumenge la primera derrota de la temporada. La titularitat de les tres grans estrelles (Messi, Neymar i Mbappé) més Di María no ha evitat que el Rennes sorprengués trencant la ratxa de vuit victòries consecutives del conjunt parisenc.

«No hem començat gaire bé el partit, però després hem fet els 25-30 millors minuts del curs», ha argument Mauricio Pochettino després de la derrota. «És una pena no haver marcat. Hem rebut dos gols difícils d’encaixar psicològicament. Ha sigut un partit obert», ha afegit.

El PSG va ser clar dominador de la trobada, però malgrat la qualitat de la seva davantera va ser incapaç de batre Alfred Gomis. EL Rennes, en canvi, es va avançar mitjançant Gaetan Laborde, que va superar per velocitat Nuno Mendes just abans del descans i, tot just tornar dels vestidors, als 18 segons, Flavien Tait va augmentar l’avantatge. Mbappé va retallar distàncies a mitjans de la segona meitat, just abans que Pochettino substituís Neymar (Messi i Mbappé van jugar aquesta vegada els 90 minuts), però el VAR va detectar que hi havia fora de joc en l’inici de l’acció.

El PSG no perdia a casa a la Ligue 1 des de gener i havia encadenat 15 partits de lliga anotant almenys un gol, però el seu liderat està fora de perill. Manté sis punts d’avantatge sobre el Lens.