Liverpool i el City empaten a Anfield en un partit espectacular

Liverpool i el City empaten a Anfield en un partit espectacular

Andrew Yates / Efe

1
Es llegeix en minuts

Si la Premier domina el futbol mundial és per partits com el que es va veure Anfield aquest diumenge. Liverpool i Manchester City van oferir una batalla incessant, desbordant de talent i tancada en empat. Els de Klopp van atiar amb dues cornades de Mané i Salah. El de l’egipci, una obra d’art. S’hi va rebel·lar el City amb gols de Foden i De Bruyne. L’empat deixa tots dos en la carrera de la Premier, i envia un missatge al món: hi ha poques orquestres millors a Europa que les de ‘reds’ i ‘sky blues’. Guardiola culmina la seva setmana gran a dos punts del liderat en lliga i amb bones sensacions. El City va tornar a ser capaç d’imposar personalitat, anul·lant el Liverpool en el primer temps, però acusant falta de gol. Errors que, a Anfield, són pecat capital.

Klopp va fer ajustos en el descans, i van sortir a la perfecció: en una arrencada valenta, van destrossar el forrellat del City en dues passades. Salah va llançar la contra, i Mané la va finalitzar creuant sense temor de la xarxa.

Notícies relacionades

 El gol no va desesperar tant Pep com la permissivitat amb Milner. El tècnic català es va desesperar amb el criteri arbitral. Klopp va treure el lateral per estalviar-se una expulsió. El que no va esquivar va ser l’empat de Foden: després d’un servei de Jesus, la perla anglesa va encertar finalment a batre Alisson.

 La tarda encara guardava el seu gran moment amb el gol de Salah. L’egipci va firmar el 2-1 després d’un eslàlom prodigiós, deixant enrere quatre ‘citizens’, retratats davant el faraó, per fer esclatar Anfield d’un xut amb la dreta. Va trencar en un crit la ciutat dels Beatles, que acabaria silenciada per De Bruyne. El belga va firmar el 2-2, però no l’alto el foc. Rodri va evitar el 3-2 cantat de Fabinho amb una entrada prodigiosa en l’última mostra d’una oda al futbol sense embuts.

Fitxa tècnica