Sergio Ramos: «El PSG és on vull ser»

El defensa diu que és «un aventurer» després de sortir contra la seva voluntat del Madrid i destaca que, per fi, podrà jugar amb Neymar i Mbappé

Sergio Ramos: «El PSG és on vull ser»
1
Es llegeix en minuts
Joan Domènech
Joan Domènech

Periodista

Especialista en Futbol, Barça, Esports.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

¿Què haurà dit Florentino Pérez de Sergio Ramos en les llargues i interminables converses per renovar el contracte? No només ara, sinó des de la vegada anterior (2019), quan el defensa va pregonar que tenia una oferta de la Xina i va fer veure que hi anava. Va continuar. Però dos anys més tard, el president del Madrid no ha picat i ha deixat marxar el futbolista sense ampliar el contracte, ni de bon tros millorar-lo.

«El PSG és on vull ser, vinc a l’equip idoni», va afirmar Sergio Ramos en la seva primera compareixença pública després de ser presentat ‘online’ pel club i participar en el primer entrenament. L’excapità del Madrid no va voler mirar enrere i reviure la seva marxa del club, sinó que va mirar de posar en relleu la nova etapa a París.

Notícies relacionades

«Soc un aventurer» deia qui ha passat 16 anys al Madrid, «i la meva prioritat era el projecte esportiu», va afegir sobre el PSG, que la temporada passada va empitjorar els resultats, ja que no va guanyar la Lliga i caure en les semifinals de la Lliga de Campions (havia sigut campió i finalista en l’anterior). 

Aquest projecte esportiu, en què lluirà el 4, cedit gentilment (o no) per l’alemany Thilo Kehrer, també consisteix a jugar amb Neymar i amb Kylian Mbappé, dos futbolistes que el Madrid ha perseguit per portar-los al Bernabéu. Jugar amb Lionel Messi a París serà impossible. A Mbappé li recomanaria fitxar pel Madrid en un futur. «Però ara el vull al meu equip. Vull guanyar i per a això vull que els millors siguin al meu costat». I si algun dia li toca enfrontar-se al Madrid, va avançar que no celebraria un gol, tot i que encara senti nostàlgia per haver marxat sense desitjar-ho.