EL MERCAT FUTBOLÍSTIC

Sergio Ramos, a un pas de firmar pel París Saint-Germain

L’excapità del Reial Madrid jugarà dos anys a França si supera la revisió mèdica

Sergio Ramos, a un pas de firmar pel París Saint-Germain

EFE / NEIL HALL

1
Es llegeix en minuts

Sergio Ramos és a un pas de firmar amb el París Saint-Germain després d’abandonar el ReialMadrid descontent amb l’oferta de Florentino Pérez i el seu suposat equívoc al desconèixer que tenia un termini per respondre l’última proposta del club. El defensa està pendent de viatjar a la capital francesa per superar la revisió mèdica, segons una informació de Radio Montecarlo (RMC).

Ramos ofereix al PSG els dos anys de contracte que ell reclamava a Florentino atenent la seva llarga i dilatada trajectòria al club blanc, de què era el capità. Lesionat al segon semestre de la temporada, cosa que li va impedir també ser convocat per la selecció espanyola per a l’Eurocopa, està dedicant les vacances a posar-se en forma. Ramos va penjant a les xarxes socials vídeos del treball intens que fa al gimnàs.

Competència forta

Notícies relacionades

El seu estat físic era un dels dubtes del PSG, a més de la seva edat (35 anys) i l’alta fitxa que reclamava. El cos tècnic parisenc, entre Leonardo, el director esportiu, i Mauricio Pochettino, l’entrenador, advoquen fermament pel seu fitxatge davant Nasser al-Khelaïfi, el president qatarià de l’entitat. L’estiu passat, precisament, es va desprendre del brasiler Thiago Silva per rejovenir la defensa.

Ramos competirà per la titularitat amb un altre brasiler, el capità Marquinhos (27 anys), el francès Presnel Kimpembe (25), l’alemany Thilo Kehrer (25) i el senegalès Abdou Diallo (25), tots internacionals amb els seus països.

Temes:

PSG Sergio Ramos