LIVERPOOL - FULHAM (0-1)

El Liverpool segueix en caiguda lliure i pateix davant el Fulham la sisena derrota seguida a Anfield

Klopp va fer canvis substancials a l’alineació però el seu equip no va reaccionar i perilla la seva classificació per a la Champions

1

Això del Liverpool comença a no tenir explicació. L’encara vigent campió de la Premier League va sumar aquest diumenge la seva sisena derrota seguida a Anfield davant un equip de la zona de descens com el Fulham (0-1).

Jürgen Klopp va sorprendre amb l’alineació, sobretot a la defensa, amb Neco Williams, Rhys Williams i Nathaniel Phillips, tres jugadors del planter, i deixant a la banqueta Sadio Mané. Thiago Alcántara no va jugar ni un minut.

No li va sortir bé l’experiment a l’alemany i la primera part va estar controlada pel Fulham, que a sobre es va avançar en un moment crític, just abans del descans. Mohamed Salah, assenyalat en l’última derrota de l’equip davant el Chelsea, es va despistar a la frontal en comptes de rebutjar la pilota, Mario Lemina li va robar i la va clavar a la soca del pal d’Alisson Becker.

Imatge pobra

El gol va servir perquè el Liverpool despertés a la segona meitat, però sense creativitat a dalt i fiant-ho tot a les centrades de Trent Alexander-Arnold des de la dreta. Les més clares van arribar en una rematada de Diogo Jota que va salvar Areola i un cop de cap de Mané al pal, però el Liverpool va donar una imatge molt pobra davant un dels candidats a baixar de la Premier League aquest any.

És la sisena derrota seguida del Liverpool a Anfield a la Premier, a banda de només haver fet un gol al seu estadi en tot el 2021. Els ‘reds’ són setens, amb 43 punts, a tres d’Europa i a quatre de la Lliga de Campions. Els poden passar a la taula tant el Tottenham Hotspur com l’Aston Villa. Del líder, el Manchester City, són a 22 punts, 25 si avui els de Guardiola guanyen el derbi de Manchester.

El Fulham respira una mica amb aquest triomf i iguala a 26 punts amb el Brighton & Hove Albion, que està en la salvació, tot i que els ‘cottagers’ tenen un partit menys.