LA TORNADA DE LES SEMIFINALS

Horari i on podeu veure el Llevant-Athletic de Copa

Eliminatòria més que oberta (1-1) i tensió als dos equips

Horari i on podeu veure el Llevant-Athletic de Copa
1
Es llegeix en minuts

Ahir l’èpica victòria del Barça contra el Sevilla (3-0) va classificar els culers per a la final de la Copa del Rei 2021. Aquest dijous es decideix qui l’acompanyarà, en un duel d’alt voltatge que torna a citar Llevant i Athletic Club (21 h) al Ciutat de València, tercera vegada que es creuen els dos conjunts en les últimes tres setmanes. En l’anada de les semifinals, el marcador va acabar en taules (1-1), en un partit on Melero va avançar els visitants i I. Martínez es va encarregar d’anivellar el resultat.

Els granotes s’omplen d’il·lusió per rebre els bilbains i tenen la possibilitat de jugar la primera final de Copa en 112 anys d’història. L’entrenador del Llevant, Paco López, ha aconseguit fer ressorgir l’equip, que ja es troba a la part alta de la classificació de Lliga (9è) després de victòries com la del Wanda Metropolitano (0-2).

L’Athletic, sense Iñigo Martínez

Marcelino ha esperat fins a l’últim moment per saber si prosperava el recurs presentat pel central, que finalment serà sancionat amb quatre partits per la baralla amb el jugador del Llevant i pitxitxi de la competició, Sergio León. Els lleons han guanyat un dels últims cinc partits, però la bona dinàmica de l’equip de Marcelino, que només ha perdut 2 partits des que va assumir l’equip (els dos contra el Barça), i el gran moment de Raúl García donen esperances als de Bilbao, que podrien jugar dos finals del mateix torneig en 14 dies.

En l’apartat de baixes, el tècnic del Llevant no podrà disposar de Radoja, Melero, Postigo ni Campaña per lesió. Els lleons arriben gairebé al complet, ja que no podran comptar amb Iñigo Martínez per sanció.

Quan es juga el Llevant UD – Athletic Club

Notícies relacionades

El partit corresponent a la tornada de les semifinals de la Copa del Rei es disputa dijous, 4 de març, a les 21.00 hores.

On podeu veure el partit a la TV

L’enfrontament es jugarà a porta tancada al Ciutat de València i el retransmet Cuatro/Cuatro HD en obert i la plataforma de pagament DAZN.