JORNADA 23

Horari i on podeu veure el Barça-Alabès de Lliga

L’equip de Koeman seguirà amb la persecució a l’Atlètic, líder del campionat, pensant alhora en la Champions contra el PSG

2

Durant aquest dissabte a la nit, el Barça tornarà a trepitjar el Camp Nou (21 h) per segona vegada el 2021. El conjunt blaugrana rep la visita de l’Alabès, un equip que no està mostrant la seva millor cara en aquest campionat. En el partit corresponent a la jornada 23 de Lliga, el Barça vol sumar tres punts al seu feu molt importants per recuperar la segona plaça i continuar competint amb el màxim aspirant al títol, l’Atlètic de Madrid.

La defensa, improvisada

Els de Koeman van perdre l’últim partit de Copa a Sevilla(2-0) en un enfrontament que van encarar amb la defensa molt castigada per les baixes. L’equip està immers en totes les competicions i comença a pagar les conseqüències del desgast físic. A més, la proximitat del xoc de dimarts contra el PSG a la Champions també pot condicionar el plantejament de l’entrenador blaugrana, que podria donar descans a algun dels jugadors més habituals.

El conjunt ‘babazorro’ no acaba de carburar aquesta temporada. Ni el seu nou entrenador, l’exblaugrana ‘PituAbelardo, ha revertit la dinàmica negativa de l’equip. Des de la seva arribada, els vitorians només han aconseguit una victòria en cinc partits. Això sí, els tres punts sumats els van aconseguir la setmana passada, quan es van imposar al Reial Valladolid (1-0) amb un gol de Joselu que treia els blanc-i-blaus dels llocs de descens.

Els dos equips es van enfrontar en la jornada 8 de la primera volta. Un partit que va acabar en taules (1-1) després que Griezmann neutralitzés el gol inicial de Rioja i que el Barça hauria pogut donar per tancat en diverses ocasions fallades.

Ronald Koeman pot recuperar Dest i Pjanic per al partit i Braithwaite és dubte. Segueixen de baixa Araujo, Sergi Roberto, Ansu Fati, Coutinho i Piqué. El tècnic blaugrana va trucar a Konrad i Collado per a l’entrenament previ al xoc. Per part visitant, Abelardo podrà alinear tots els seus jugadors disponibles, amb l’excepció de Rodrigo Ely i el capità Manu García, lesionats.

Quan es juga el FC Barcelona – Deportivo Alabès

El partit corresponent a la jornada 23 de la Lliga Santander es disputa dissabte 13 de febrer, a les 21.00 h de l’hora peninsular espanyola.

On podeu veure el partit a la TV

El partit es jugarà a porta tancada al Camp Nou i el retransmeten els canals Movistar LaLiga (dial 46 de Movistar) M.LaLiga2, Movistar LaLiga UHD i LaLiga TV Bar. També es podrà seguir de forma ‘online’ a Mitele Plus, Orange i Jazztel TV.

La web d’EL PERIÓDICO farà un seguiment minut a minut des d’una hora abans del xiulet inicial.