UN ALTRE PROBLEMA PER A ZIDANE

Hazard torna a lesionar-se i estarà diverses setmanes de baixa

  • El belga cau just el dia en què tornava als entrenaments amb el conjunt blanc

  • El Madrid anuncia que pateix «una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra»

  • No es detalla el temps de baixa, però podria ser entre quatre i sis setmanes

  • És molt dubtosa la seva presència en el xoc d’anada dels vuitens de final de la Champions contra l’Atalanta

  • El davanter pateix la desena lesió des que va fitxar pel club blanc fa un any i mig

  • Només ha jugat 13 partits aquesta temporada i en cap ha completat els 90 minuts

Hazard torna a lesionar-se i estarà diverses setmanes de baixa
2
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

Eden Hazard s’ha trencat. Una altra vegada. Just el dia en què el davanter belga tornava als entrenaments –fins i tot el Madrid pujava a les seves xarxes socials una foto seva durant la sessió matinal– ha tornat a caure. Una altra lesió muscular, que el pot tenir entre quatre i sis setmanes de baixa, tot i que el club blanc, en un breu comunicat mèdic, no ha volgut posar terminis.

«Després de les proves mèdiques realitzades al nostre jugador Eden Hazard pels serveis mèdics se li ha diagnosticat una lesió muscular al recte anterior de la cama esquerra», ha informat el Madrid, sense voler donar gaires pistes. «Pendent d’evolució». Amb aquesta frase indefinida acaba el club la seva informació sobre el davanter, que no para d’encadenar problemes musculars.

Si es confirma el diagnòstic inicial, es perdrà el duel d’anada dels vuitens de final de la Champions contra l’Atalanta, fixat per al pròxim 24 de febrer. El veritable problema no és aquest. L’autèntic problema és que el Madrid no té Hazard, que pateix la seva desena lesió des que va aterrar al Bernabéu fa un any i mig després d’haver invertit 100 milions d’euros –algunes fonts indiquen que el traspàs arriba als 160– per arrencar-lo del Chelsea.

La cinquena lesió del curs 20-21

Al belga li quedada un any de contracte a Londres. Però el club blanc no va voler esperar per portar-lo gratis. Una vegada vestit de blanc, el seu rendiment ha sigut cada vegada més decreixent, colpejat en tot moment per les lesions. Tan sols ha jugat 13 partits en la seva segona temporada al Madrid. I, a més, en cap ha completat els 90 minuts, el senyal que delata la seva terrible debilitat física.

Zidane, que havia tornat a dirigir els entrenaments del Madrid després d’haver superat el coronavirus, confiava a tenir Hazard dissabte a El Alcoraz davant l’Osca (16.15 h). Però ja l’ha tornat a perdre. Recupera Sergio Ramos. El capità estava de baixa per unes molèsties al genoll des de la semifinal que va perdre el Madrid a la Supercopa davant l’Athletic.

Notícies relacionades

Però Zidane no té el belga. La fatiga muscular que li havien detectat els metges blancs aquest dimarts s’ha convertit avui, hores després, en una lesió muscular, que prolonga la seva estada a la infermeria. En els sis primers mesos de la temporada ja hi havia estat quatre vegades, incloent-hi el positiu en coronavirus.

S’ha perdut Hazard, per motius mèdics, 15 partits dels 28 que ha jugat el Madrid. Ha jugat només 631 minuts i ha marcat tres gols (dos a la Lliga i un a la Champions). Tan sols ha estat al camp 631 minuts dels 2.520 possibles (el 25%).