SEGONA DIVISIÓ

Un altre positiu per coronavirus en l'Almeria

El club andalús, rival del Girona en la promoció d'ascens a Primera, suspèn els entrenaments

jdomenech22812396 almeria futbol almeria  girona   aficion del almeria saluda 200804183535

jdomenech22812396 almeria futbol almeria girona aficion del almeria saluda 200804183535

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’Almeria ha anunciat aquest dimarts un nou cas de coronavirus en el club. Sense identificar si es tracta d’un futbolista o un tècnic, «la persona en qüestió» ha sigut aïllada i sotmesa a quarantena al seu domicili. L’equip, no obstant, ha suspès els entrenaments. En la nota oficial, el club andalús informa que l’anterior afectat continua en quarantena i conserva un bon estat de salut.

Notícies relacionades

L’Almeria és el rival del Girona en la promoció d’ascens a Primera. Després que el Comitè de Competició hagués decidit que es jugués el Deportivo-Fuenlabrada, s’havien assignat ja noves dates per a l’eliminatòria de promoció. Els dies triats eren el dijous 13 i el diumenge 16.

L’Almeria aclareix que l’afectat per la Covid-19 havia donat negatiu en les tres proves anteriors de la setmana passada. Ara, després d’haver saltat l’alerta i seguint el protocol establert per LaLiga, s’efectuaran nous tests a tots els integrants del club. Alhora, el club ha iniciat el procés de desinfecció de les dependències de l’estadi Juegos del Mediterráneo.