canvi professional

Caparrós deixa el Sevilla per fer-se càrrec de la selecció d'Armènia

El tècnic confessa que va rebre una proposta molt interessant i que «se li ha despertat el cuc de tornar a la gespa»

jmexposito43126291 graf5612  sevilla  29 04 2018   el t cnico joaqu n caparr s 180504131118

jmexposito43126291 graf5612 sevilla 29 04 2018 el t cnico joaqu n caparr s 180504131118 / RAUL CARO CADENAS

1
Es llegeix en minuts

El tècnic Joaquín Caparrós serà el nou seleccionador d’Armènia després de comunicar al Sevilla que dimiteix de la seva actual responsabilitat de Desenvolupament de Talents de l’entitat, segons ha informat el club sevillista. En declaracions als mitjans del club, Caparrós ha confessat que malgrat que el Sevilla és casa seva i la banqueta és la seva vida, va rebre «una proposta molt interessant per part del director tècnic de la Federació d’ArmèniaGinés Meléndez, i «se li ha despertat el cuc de tornar a la gespa». 

«Ha sigut una decisió difícil, molt madurada, presa des de la passió per la meva professió. Quan em va arribar la proposta l’hi vaig comunicar al club i la veritat és que no m’han posat cap impediment, sinó al contrari», va afirmar el tècnic d’Utrera, que marxa amb el seu ajudant Luciano ‘Luci’ Martín.

El tècnic amb més partits del Sevilla 

Per la seva banda, el president José Castro s’ha mostrat agraït a la feina de Joaquín Caparrós en la seva segona etapa al club de Nervión, en què «no va dubtar a tornar al club en un moment molt complicat» i en les dues últimes temporades «l’ha ficat a Europa».

«El Joaquín és el tècnic amb més partits del Sevilla, una autèntica llegenda, i a les llegendes cal respectar-les», va dir Castro, que va afegir que Caparrós «és dels que té claus del club tant per entrar com per sortir».

Notícies relacionades

Caparrós tanca la seva segona etapa al Sevilla després de tornar l’abril del 2018 i assumir el comandament del primer equip després de la destitució de Vincenzo Montella i el va classificar per a la Lliga Europa. En la temporada 2018-2019 va exercir de director de futbol i va acabar assumint el comandament de l’equip, i el va ficar de nou en competició continental.

Caparrós ha dirigit un total de 510 partits de Primera Divisió (167 amb el Sevilla) i és el tècnic que més vegades s’ha assegut a la banqueta de l’equip sevillista en tota la seva història en partits oficials (241), davant d’Unai Emery (205) i de Manolo Cardo (200).