UNA ALTRA PREOCUPACIÓ PER A KLOPP

El Liverpool perd Allison per rebre l'Atlètic

El porter brasiler està lesionat i el substituirà Adrián sota els pals d'Anfield al duel de la Champions

jdomenech52659804 08 12 2019 alisson becker  1  of liverpool during the englis200306174631

jdomenech52659804 08 12 2019 alisson becker 1 of liverpool during the englis200306174631 / Graham Hunt Pro Sports Images A

2
Es llegeix en minuts
Enric Gil

«Alisson no estarà disponible per a demà ni per a la setmana que ve contra el Atlètic». Jürgen Klopp, el tècnic del Liverpool, va anunciar la lesió del seu porter a quatre dies de la tornada de vuitens de la Lliga de Campions i just en el pitjor moment de la temporada. Les mirades es dirigeixen ara al veterà porter Adrián San Miguel, de 33 anys, heroi de la Supercopa d’Europa però erràtic en l’últim partit de Copa contra el Chelsea. El sevillà ja es posarà els guants aquest dissabte davant del Bournemouth (13:30 h), en el que serà l’últim test abans de rebre els matalassers.

Klopp, resignat i menys rialler que de costum, va explicar que Alisson es va lesionar en un entrenament i que estarà fora fins a finals de la setmana que ve com a mínim: «Va tenir un petit incident abans del Chelsea, tots vam pensar que no era res, però els metges han trobat alguna cosa en un petit múscul del maluc».

La lesió del brasiler posarà a prova la defensa del Liverpool, que ha encaixat vuit gols a les últimes quatre trobades, gairebé la meitat dels que havia encaixat des de l’inici de la Premier League a l’agost.

Tres derrotes en quatre partits

Després de l’ensopegada al Wanda Metropolitano, al Liverpool se li acumulen els problemes, amb tres derrotes als últims quatre partits. Seguint el mateix patró, totes han sigut a camp contrari i coincideixen amb l’absència del lesionat Henderson, capità de l’equip i pilar al centre del camp. L’anglès sí que té números de reaparèixer per a la tornada de la Champions.

La derrota contra el Watford el cap de setmana passat va suposar el final de 18 victòries consecutives a la Lliga i de 44 jornades invicte, des del 3 de gener del 2019. Per a Klopp el partit d’aquest dissabte davant del Bourmouth serà clau: «Guanyar et dona confiança i hem de treballar amb molta intensitat i lluitar». «Realment no pensem mai en les estadístiques, però en aquest moment no semblem l’equip que ha guanyat els últims 22 partits, així és com les derrotes canvien les coses», va afegir.

«Realment no pensem mai en les estadístiques, però en aquest moment no semblem l’equip que ha guanyat els últims 22 partits, així és com les derrotes canvien les coses» (Jürgen Klopp)

El factor Anfield

Notícies relacionades

Però sigui quina sigui la situació que travessi el Liverpool, els Reds compten amb el factor Anfield, on ala Premier no perden des del 23 d’abril del 2017, quan el Crystal Palace els va sorprendre amb un 1-2.

«Fa temps que em vaig adonar de la gran influència i impacte que té l’atmosfera d’Anfield», va advertir el tècnic alemany pensant potser en l’eliminatòria de l’Atlètic. Ara Klopp demana encomanar-se de l’ambient i «utilitzar l’atmosfera amb la mentalitat correcta, encomanar-nos de la nostra gent».