cita a Màlaga

'Final four' del 'futsal' espanyol amb el Barça de favorit

Movistar-Futsal, Jaén-Valdepeñas, Llevant-ElPozo i Barça-Osasuna

ftbol-sala

ftbol-sala

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquest dijous, 5 de febrer, comença la Copa d’Espanya, el torneig més apassionant de futbol sala, que se celebraràal Palau d’Esports José María Martín Carpena de Màlaga.

Aquest esdeveniment tan esperat tindrà una durada de quatre dies, en què es produiran set partits a càrrec de vuit equips, els quals buscaran una plaça per a la gran final per obtenir la victòria. Es disputaran dos enfrontaments de quarts dijous i dos, divendres. Els dos partits de semifinals seran dissabte i la gran final es disputarà diumenge 8 de març

És la 31a edició del torneig i els vuit equips que participaran a la ciutat andalusa són el Movistar Inter, Barcelona, ElPozo, Jaén, Valdepeñas, Palma, Osasuna i Llevant, en què destaquen el Barça i l’Inter, actual campió i líder de la Lliga. 

Quarts de final

Aquest dijous es disputarà el primer partit, entre el Movistar Inter i la Palma Futsal, a les 17 hores. Els dos equips s’enfrontaran aquesta vegada, com en l’última edició, i per a Ricardinho, jugador de l’Inter, serà l’últim partit amb l’equip, ja que la temporada que ve jugarà a França. 

A les 19 hores s’enfrontaran el Jaén Paraíso Interior i el Viña Albali Valdepeñas. El Jaén, que ha guanyat en dues ocasions, es trobarà amb els manxecs per intentar buscar la tercera victòria. 

El divendres 6 de març, Llevant UD FS i ElPozo Múrcia Costa Cálida són els protagonistes del terreny de joc a les 17 hores. Aquest enfrontament es repeteix, ja que també va disputar-se en l’edició anterior. En aquella ocasió, els murcians van guanyar amb un 4-0 al marcador contra els seus rivals i Pito, jugador d’ElPozo, va ser-ne la gran estrella. 

El Barcelona - CA Osasuna Magna és un partit que també es tornarà a repetir, tot i que en la temporada passada es van enfrontar a semifinals. Els blaugrana van guanyar 1-3, amb Ferreo com a líder de l’equip. 

Semifinals 

Notícies relacionades

Les dues semifinals de la Copa d’Espanya es disputarandissabte 7 de març, una a les 17 hores i una altra a les 19 h. 

La gran final

El diumenge 8 de març serà la gran final de la Copa d’Espanya de futbol sala 2020, on s’enfrontaran el guanyador de la primera semifinal amb el guanyador de la segona, i se celebrarà al Palau dels Esports de Màlaga. 

Temes:

Futbol sala