Preocupació del club blanc

Hazard serà operat de la seva lesió de turmell als Estats Units

Encara es desconeix el període de baixa del jugador, però és possible que sigui d'uns dos o tres mesos

marcosl52431404 real madrid s french coach zinedine zidane  l  talks to real200222232606

marcosl52431404 real madrid s french coach zinedine zidane l talks to real200222232606 / JOSE JORDAN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Eden Hazard, extrem dret del Reial Madrid, serà operat de la lesió de turmell a Dallas (Estats Units), segons ha avançat Onda Cero. 

Després del partit disputat el 22 de febrer contra el Llevant, el jugador blanc va patir una fissura al peroné distal dret, fet que va preocupar el Reial Madrid, ja que només ha jugat 15 partits des que és al club i no han pogut disfrutar del seu fitxatge estrella. 

Hi havia dues opcions sobre la seva recuperació. D’una banda, l’equip comptava amb una rehabilitació per part dels fisios i, de l’altra, passar pel quiròfan per solucionar la lesió d’una manera més ràpida. Després de pensar-ho a consciència i amb total preocupació pel jugador, es va prendre la decisió de passar pel quiròfan, pensant que aquesta seria la millor opció. 

Notícies relacionades

Encara es desconeix el període de baixa pel qual passarà Hazard, tot i que és possible que estigui entre dos i tres mesos sense jugar. El belga no viatjarà només als Estats Units, sinó que estarà acompanyat del responsable dels serveis mèdics de l’equip, Niko Mihic, i d’un col·laborador del club, Daniel Cooper

Així doncs, Eden Hazard serà operat a Dallas, Texas, i probablement serà dijous quan es produirà el seu pas pel quiròfan.