COPA DEL REI

Reial Madrid-Reial Societat de Copa: horari i on veure'l per TV

L'equip de Zidane s'enfronta als quarts de final al bloc basc al Bernabéu

GRAF9928. MADRID, 28/01/2020.- El entrenador francés del Real Madrid Zinedine Zidane (c), durante el entrenamiento en la Ciudad deportiva de Valdebebas, este martes en Madrid. EFE/Rodrigo Jiménez.

GRAF9928. MADRID, 28/01/2020.- El entrenador francés del Real Madrid Zinedine Zidane (c), durante el entrenamiento en la Ciudad deportiva de Valdebebas, este martes en Madrid. EFE/Rodrigo Jiménez. / Rodrigo JimÈnez (EFE)

1
Es llegeix en minuts

El partit entre el Reial Madrid i la Reial Societat es jugarà dijous, 6 de febrer, a les 19 hores a l’estadi Santiago Bernabéu. L’equip de Zinedine Zidane s’enfronta en els quarts de final al bloc basc després d’aconseguir dues victòries consecutives en els últims partits de Copa.

Notícies relacionades

El conjunt blanc buscarà el seu lloc en la semifinal, amb l’objectiu de continuar amb la seva bona ratxa en el torneig després del 0-4 contra el Real Saragossa. Per la seva banda, la Reial Societat també va ser protagonista en el seu últim partit davant de l’Osasuna, en què va destacar amb un 3-1 al reformat Anoeta.

On veure el partit per TV

El Reial Madrid-Reial Societat es televisarà aquest dijous, 6 de febrer, a les 19 hores a través del canal DAZN.